NA PRENÁJOM - 2 izbový byt v novostavbe - N.Dubnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Nová Dubnica
Ulica.: Dlhé diely I
50 m²
1
2
úplne prerobený
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
620,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

9554x zobrazená v zozname / 469x zobrazená detailne / 347x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka exkluzívne na prenájom dvojizbový byt s terasou nachádzajúci sa v novostavbe mesta Nová Dubnica, vyhľadávaná a príjemná časť - Dlhé diely.
Byt je na ideálnom prvom poschodí, má bezbariérový prístup a disponuje pekným výhľadom na okolie. Dispozične pozostáva zo : vstupnej chodby, kúpeľne, obývacej miestnosti prepojenej s kuchyňou a východom na terasu, spálne. Nachádzame sa vo výbornej a tichej lokalite s nízkou frekventovanosťou premávky, kde je novovybudovaná celá ulica a od občianskej vybavenosti naozaj iba na skok. V okolí sa nachádza hypermarket, rôzne obchody, autobusová zastávka, škola i škôlka, fitnesscentrum a mnoho iného. Byt sa prenajíma zariadený, takže nový nájomník sa môže iba bezstarostne nasťahovať a užívať si kľud a príjemnú atmosféru bytu. K dispozícii máte i vonkajšie parkovacie miesta, kde sa dá kedykoľvek a v ktoromkoľvek čase zaparkovať Vaše vozidlo. K bytu patrí pivnica a priestor máte i v spoločnej bicyklárni. Ponúkaná nehnuteľnosť bude k nasťahovaniu od 15.04.2024. Cena mesačného prenájmu je vo výške 620€ spolu s energiami. Odporúčam vidieť, tešíme sa na obhliadky s Vami.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Novej Dubnici na ulici Dlhé diely I

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Dlhé diely I v Novej Dubnici v cene 620,- € má priemernú cenu 2-izbového bytu v Novej Dubnici. Rozloha má priemernú rozlohu 2-izbového bytu v Novej Dubnici.

Kontaktujte

Matej Michalec

Matej Michalec

hovorím po slovensky mluvim česky I speak english
+421919.. zobraziť +421919193829

REWIN reality, s.r.o.

REWIN reality, s.r.o.

Bajkalská 2C, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha50 m²
Poschodie1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Kúpeľňasprchovací kút
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-808365 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.