Na prenájom 2. izbový zrekonštruovaný byt na ul. Železničná.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
Ulica.: Železničná
52 m²
2
2
prenájom - 2-izbový byt
450,- €
Ponúknite vlastnú cenu

16830x zobrazená v zozname / 1182x zobrazená detailne / 627x zobrazená detailne tento mesiac

Danubioreal - realitná kancelária, Komárno ponúka na prenájom 2. izbový zrekonštruovaný byt na ul. Železničná. Byt sa prenajíma so zariadením. Parkovanie možné v okolí bytovky. Celková výmera bytu je 52 m2. Nachádza sa na 2. poschodí obytného domu. Dispozícia: skladá sa z 2 izieb, z kuchyne, z chodby, zo šatníka, z kúpeľne so sprchovým kútom a z toalety. K bytu prislúcha pivnica. V celom byte sa nachádzajú plastové okná, podlaha keramická dlažba a plávajúca podlaha.

Výhody:


- vyhľadávaná lokalita-blízko centra mesta
- slnečný, klimatizovaný
- prenajíma sa so zariadením
- voľný - od 1.mája 2024
- cena: 450,00EUR/ mesiac + 2 mesačná kaucia.
Ak Vás moja ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte ma na telefónnom čísle alebo i.petrovicsova@danubioreal aby sme si dohodli najbližší možný termín OSOBNEJ OBHLIADKY Vášho nového vysnívaného bývania.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Komárne na ulici Železničná

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Komárne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-80...

Pozícia realitnej ponuky

450,- €
Cena nehnuteľnosti 450,- € 550,- €
52 m²
Celková rozloha 52 m² 66 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha52 m²
Poschodie2
Počet izieb2
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-803453 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.