Na prenájom byt s výhľadom na Dunaj v Eurovea Riverside

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Pribinova
54 m²
prenájom - 2-izbový byt
1.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

20060x zobrazená v zozname / 5407x zobrazená detailne / 2743x zobrazená detailne tento mesiac

K dispozícii až 2 garážové stojiská s možnosťou nabíjania elektromobilov. Pozrite si video https://youtu.be/nLmtmdMBOos alebo 3D virtuálnu prehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=r3YFyNVzfRJ tohto bytu (duplexu) s výhľadom na Dunaj, ktorý ponúka exkluzívne na prenájom realitná kancelária AGENT.SK

Cena prenájmu bytu je: 1000€ + 250€ energie, internet a TV. K bytu je možné prenajať až dve stojiská s možnosťou nabíjať elektromobily za 200€/mesiac/1 miesto. Odporúčame vám osobnú obhliadku s realitným agentom: Róbert Posolda

Lokalita Eurovea City ponúka nadštandardnú občiansku vybavenosť s výbornou dostupnosťou do historického centra Bratislavy a rýchly prístup na diaľničný obchvat. K dispozícii je obľúbená Galléria Eurovea s obchodmi, službami, reštauráciami, kaviarňami a kinami. Tiež MHD, divadlo SND, Univerzita Komenského, školy, škôlky, prístav, park, cyklotrasy, bežecké trasy, Dunaj a nábrežná promenáda.

Tento útulný byt sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží s južnou orientáciou v rezidenčnom vchode bytového domu Eurovea Riverside. Podlahová plocha bytu je 53,53 m2. Až 2 parkovacie stojiská s možnosťou nabíjania elektromobilov a pivničná kobka o výmere 8 m2 sa nachádzajú v podzemnej garáži pre rezidentov.

Byt je kompletne zariadený a príjemne presvetlený vďaka vysokým oknám s hliníkovou konštrukciou. Výhľad z tohto bytu je priamo na Dunaj a jeho nábrežie s promenádou, na ktorej sa nachádzajú aj obľúbene kaviarne, bary a reštaurácie.

Tento duplex pozostáva z chodby, kúpeľne s vaňou a toaletou, obývacej izby spojenej s kuchynským kútom a oddelenou spálňou na poschodí. Kuchynský kút je vybavený vstavanými spotrebičmi: indukčnou varnou doskou, umývačkou riadu a chladničkou s výparníkom. Nachádza sa v nej aj mikrovlnná rúra s funkciou gril, rýchlovarná kanvica, kuchynský riad a potrebné kuchynské vybavenie.

Obývacia izba je zariadená rozkladacou dvojpohovkou a taburetkou, konferenčnými stolíkmi, Smart LED TV so skrinkou pre TV, okrúhlym skleneným jedálenským stolom so štyrmi čalúnenými stoličkami, žalúziami, nástennými a zabudovanými stropnými svietidlami.

Z obývacej izby vedie schodisko do priestrannej spálne. V nej sa nahádzajú vstavané skrine, ktoré poskytujú veľa úložného priestoru, komoda, manželská posteľ s rozmermi 180 x 200 cm, dva nočné stolíky s lampami, nástenné a stropné svietidlá. Spálňa je vybavená perinami a posteľnou bielizňou.

V kúpeľni sa nachádzajú vaňa, umývadlo so skrinkou, zrkadlo a toaleta. Vybavená je kúpeľňovými doplnkami a uterákmi. Vstupná chodba disponuje vstavanou skriňou a videovrátnikom. K dispozícii je aj práčka, sušiak na prádlo, žehliaca doska, žehlička a vysávač.

Vykurovanie mezonetu je riešené prostredníctvom kombinácie podlahového vykurovacieho konvertora s krycou mriežkou a panelového radiátora. Chladenie zabezpečuje fancoil, ktorý je napojený na zdroj so spodnou vodou z Dunaja.

Vstup do bytového domu je lokalizovaný z nábrežia, rezidentských garáži a tiež zo strany nákupného centra Eurovea. Objekt disponuje kamerovým systémom a strážnou službou. Bytový dom s energetickým certifikátom B bol kolaudovaný v roku 2009.

Plánujete kúpiť, predať alebo prenajať nehnuteľnosť? Kontaktujte nás, radi vám poskytneme informácie o našich službách. Našou veľkou výhodou je aj priama spolupráca so všetkými bankami a posťovňami. Všetko potrebné k predaju, prenájmu, kúpe, financovaniu a poisteniu nehnuteľností, získate na jednom mieste. Zatiaľ čo vy sa budete venovať svojej práci, rodine, priateľom a záľubám, agent bude pracovať pre vás.

© Text, fotografie, 3D prehliadky a videoprehliadky, sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie AGENT.SK, ktorá ponúka na svojej webovej stránke ďalšie nehnuteľnosti na predaj a prenájom.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha54 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky