Na prenájom bytová jednotka 2+1, Trnava- Trstínska

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Trstínska cesta
46 m²
prízemie
2
prenájom - 2-izbový byt
500,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

10564x zobrazená v zozname / 934x zobrazená detailne / 410x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom dvojizbová bytová jednotka s vlastným parkovaním, ktorá sa nachádza v objekte na ul. Trstínska v Trnave. Pozostáva z dvoch izieb /jedna je prechodná/, kuchynky a WC so sprchovým kútom. Byt je možné zariadiť podľa potreby budúceho nájomcu. Vykurovanie je prostredníctvom elektrických radiátorov. Výmera bytovej jednotky je 46m2. Výška nájomného je 500 eur vrátane energií. Prvá platba 2x500 eur, t.j. nájomné + depozit.
V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia nájomných zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti. Kontakt:



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Trnave na ulici Trstínska cesta

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Trstínska cesta v Trnave v cene 500,- € je o 1.119 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trnave. Rozloha je o 10 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 dvojizbových bytov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0910490.., uveďte číslo ponuky ZR-SA...

Pozícia realitnej ponuky

500,- €
Cena nehnuteľnosti 500,- € 770,- €
46 m²
Celková rozloha 46 m² 79 m²
46 m²
Úžitková plocha 46 m² 79 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha46 m²
Úžitková plocha46 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Parkovanieáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SA-223 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.