NA PRENÁJOM KOMERČNÝ PRIESTOR (88m2) V CENTRE SENICE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
Ulica.: Hurbanova
prenájom - Obchodné priestory
745,- €/mes. +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

17095x zobrazená v zozname / 2408x zobrazená detailne / 351x zobrazená detailne tento mesiac

PRENÁJOM KOMERČNÉHO / OBCHODNÉHO PRIESTORU ideálneho pre predajňu, kancelársky priestor, poradenské centrum, salón, a pod.....nájomca má možnosť prispôsobiť, upraviť priestor vlastným potrebám.

Priestor sa nachádza na 1. podlaží s VÝŤAHOM v polyfunkčnom domu v centre mesta, s možnosťou parkovania zákazníkov pri budove na vyhradených parkovacích miestach. Výborná dostupnosť priamo z frekventovaného chodníka. Priestor sa skladá z dvoch miestností.

Nájomca má možnosť prenájmu jedného parkovacieho miesta priamo pri budove. Cena parkovacieho miesta je 300,- euro / rok.

K dispozícii ihneď.



- podlahová plocha 88 m2
- klimatizácia
- vstup cez presklené dvere
- možnosť prispôsobiť priestor požiadavkám nájomcu
- mramorová podlaha, veľmi pekné priestory – čisté a udržiavané
- dovedená voda
- spoločné toalety na chodbe

Nájomné 8,50 -€/ mesiac bez DPH + energie účtované podľa spotreby (vlastné merače spotreby). V cene je zahrnuté upratovanie spoločných priestorov, odvoz komunálneho odpadu, výťah.

Výška kaucie ako aj bližšie špecifikácie nájomného vzťahu je na osobnej dohode. Uprednostňujeme dlhodobý prenájom.
Polyfunkčný dom sa nachádza na frekventovanej ulici s vysokým pohybom obyvateľstva. Vysokú pridanú hodnotu tejto ponuke dáva jej strategická pozícia priamo pri hlavnej komunikácii, vynikajúca viditeľnosť a dostupnosť.

Túto ponuku nájdete výhradne v AVORY realitné Centrum

© AVORY realitné Centrum - text a fotografie sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum
Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle , prostredníctvom soc. sietí, e-mail: alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. v Senici.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Senici na ulici Hurbanova

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 obchodného priestoru v Senici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0908.., uveďte číslo ponuky ZR-03...

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-030 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.