NA PRENÁJOM OBCHODNÝ PRIESTOR (80m2) V CENTRE SENICE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
Ulica.: Robotnícka
80 m²
nutná rekonštrukcia
prenájom - Obchodné priestory
750,- €/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

4371x zobrazená v zozname / 576x zobrazená detailne / 349x zobrazená detailne tento mesiac

PONUKA PRE VAŠE ÚSPEŠNÉ PODNIKANIE / ponúkame na prenájom obchodný/komerčný priestor v polyfunkčnom objekte v priamom CENTRE MESTA na Robotníckej ulici. V priestore bola v minulosti predajňa mäsa. Veľké priestory v suteréne je možné využiť pre sklad.

OBCHODNÝ / KOMERČNÝ PRIESTOR, je rozlohou a dispozíciou predurčený na rôzne podnikateľské aktivity. Dispozičným riešením a polohou ideálny na predajňu akéhokoľvek typu, alebo sídlo firmy s drobnou výrobou a skladom, služby, občerstvenie, a podobne...

PRIESTOR NA ČOKOĽVEK - DOSTUPNÝ IHNEĎ



• budova má vynikajúcu polohu – je presvetlená veľkými oknami a viditeľná priamo z hlavnej cesty
• objekt je dobre dispozične riešený, no je aj možnosť úpravy priestorov
• jednopodlažná, podpivničená budova, s podlahovou plochou cca 80m2
• bezbariérový vstup do objektu
• nefajčiarske priestory
• podrobnú dispozíciu nájdete v priloženom pôdoryse
• prístup do objektu je priamo z frekventovanej ulice, pre zásobovanie má samostatný vstup s možnosťou príjazdu auta až priamo k zadným dverám objektu.

Cena prenájmu 750,- euro / mesiac + energie


Majiteľ požaduje seriózneho nájomcu, uprednostňuje dlhodobý prenájom. Výška kaucie ako aj bližšie špecifikácie nájomného vzťahu sú na osobnej dohode.

Priestor je multifunkčne využiteľný pre akúkoľvek činnosť v rámci obchodu, služieb a gastronómie. Frekventovaná lokalita s výbornou dostupnosťou na vynikajúcej adrese. Polyfunkčný dom sa nachádza na frekventovanej ulici s vysokým pohybom obyvateľstva. Vysokú pridanú hodnotu tejto ponuke dáva jej strategická pozícia priamo pri hlavnej komunikácii, vynikajúca viditeľnosť a dostupnosť. Interiér si vyžaduje rekonštrukciu.

Na vaša ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnej obhliadke.

Text, pôdorys a fotografie sú majetkom a autorským dielom spoločnosti © AVORY Realitné Centrum.

Kompletné informácie budú záujemcovi poskytnuté na osobnom stretnutí, v prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel. čísle , mailom: nájdete ma aj na soc. sieťach, alebo sa zastavte priamo v kancelárii na Hurbanovej ul. č. 485 v Senici.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Senici na ulici Robotnícka

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Robotnícka v Senici v cene 750,- €/mes. je o 72 € drahší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Senici. Rozloha je o 90 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Senici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 obchodného priestoru v Senici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0908.., uveďte číslo ponuky ZR-10...

Pozícia realitnej ponuky

750,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 480,- €/mes. 750,- €/mes.
80 m²
Celková rozloha 46 m² 80 m²
80 m²
Úžitková plocha 46 m² 80 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha80 m²
Úžitková plocha80 m²
Vlastníctvoosobné
Stavnutná rekonštrukcia
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-109 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.