NA PRENÁJOM KRÁSNY 1 - IZB. BYT, PARKING, SENICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
Ulica.: Sadová
33.5 m²
prenájom - 1-izbový byt
480,- €
Ponúknite vlastnú cenu

37147x zobrazená v zozname / 2190x zobrazená detailne / 390x zobrazená detailne tento mesiac

AVORY Realitné Centrum Vám exkluzívne ponúka na prenájom luxusný, úplne nový, kompletne zariadený 1. IZB BYT s loggiou v rezidenčnom komplexe „Pri parku“ v novostavbe, v pokojnej časti centra mesta, odkiaľ máte všade blízko. Nachádza sa na štvrtom poschodí s prístupom veľkým výťahom. Byt je účelne zariadený kvalitným nábytkom robeným na mieru, skutočne je tu všetko čo sa funkčnosti týka premyslené do posledného detailu.Rannú kávu si môžete vychutnať na nadštandardne veľkom balkóne orientovaným na východnú stranu.

V cene nájmu je kobka na rovnakom podlaží ako byt, vysokorýchlostný optický internet a TV. Možnosť prenajať si kryté parkovacie státie priamo pri východe do garáží.

• podlahová plocha bytu: 33,50m2 + balkón 4,36m2 + kobka na chodbe ► VOĽNÝ IHNEĎ

Byt ponúka množstvo úložného priestoru v predsieni, v izbe aj v kuchynskej časti. Moderné a praktické riešenia pre pohodové bývanie. Všetko tu dokonale ladí a harmonizuje. Veľká padacia posteľ je ukrytá za sedačkou, jedným potiahnutím sa vaša obývačka zmení na spálňu.

• kompletne vybavená kuchynská linka s podsvietením, umývačka riadu, chladnička , varná doska, teplovzdušná rúra, mikrovlnka. Jedálenský pult so stoličkami.
• moderná kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou (4,70m2) je vybavená práčkou, umývadlom, skrinkou a rebrinovým radiátorom. Na chodbe je predsieňová zostava – skrinka na kabáty, topánky a vešiak.
• veľké francúzske okno s výstupom na loggiu s orientáciou na východnú stranu
• klimatizácia, nternet a TV pripojenie, domáci telefón
• bezbariérový vstup do bytového domu, elektronický bytový vrátnik

CENA MESAČNÉHO NÁJMU je 480,-eur vrátane energií, internetu. Možnosť prenajatia krytého garážového státia za 70,- euro/mesiac a vonkajšie státie za 60,- euro/mesiac
Maximálne 2 dospelé osoby (vyšší počet osôb je neprípustný ), zákaz fajčenia v byte len na balkóne, bez domácich zvierat.
Pri podpise zmluvy sa hradí: nájom na mesiac vopred + kaucia vo výške 1.000,- euro (vratná na konci nájmu). Kaucia vo výške jedného mesačného nájmu v prípade ukončenia nájomného vzťahu do jedného roka prepadá v prospech prenajímateľa.

Rezidenčný projekt PRI PARKU v sebe stelesňuje nadčasovosť, jednoduchosť, kvalitu a život naplnený radosťou z pohodového bývania v meste.
Hľadáte výnimočné bývanie? Láka vás bývanie v novostavbe? Tak ste na správnom mieste. Lukratívna poloha bytového domu zaručuje komfortné bývanie odkiaľ máte na skok do centra mesta, školy, škôlky, na športoviská, ale aj do parku či cyklotrasu. Kúsok od domu pekné detské ihrisko, za nákupmi či do kaviarne tiež nemáte ďaleko. Všetko vybavíte bez toho aby ste museli naštartovať auto.

© AVORY Realitné Centrum - fotografie a text a sú dielom a majetkom realitnej kancelárie. Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle , prostredníctvom soc. sietí, e-mail: alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. v Senici.

Prevediem Vás cestou k vášmu novému domovu odborným, moderným a transparentným spôsobom. Teším sa na spoluprácu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 1-izbového bytu v Senici na ulici Sadová

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Sadová v Senici v cene 480,- € je o 95 € drahší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Senici. Rozloha je o 3 metre menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Senici.

Pozícia realitnej ponuky

480,- €
Cena nehnuteľnosti 420,- € 480,- €
39.8 m²
Celková rozloha 36 m² 39.8 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha39.8 m²
Úžitková plocha33.5 m²
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Pivnicaáno
Postavené ztehla
Káblová televíziaáno
Oknádrevené

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-044 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny