NA PRENÁJOM NADŠTANDARDNÝ 3-IZBOVÝ BYT (99 m2) - NOVOSTVBA, S TERASOU,

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
99 m²
neuvedené
pôvodný
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
850,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

12984x zobrazená v zozname / 767x zobrazená detailne / 401x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na prenájom nový, veľkometrážny byt (99 m2!!) nachádzajúci sa na ulici Liptovská, na ideálnom 3. poschodí s výťahom. Nehnuteľnosť je nová, zariadená, pripravená na okamžité nasťahovanie sa. Dizajnový interiér je vhodný pre najnáročnejšieho klienta!
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, prepojenej obývacej izby s kuchyňou a jedálenskou časťou, z dvoch samostatných spální, priestranného walk-in šatníka, kúpeľne a toalety. V byte je množstvo odkladacích priestorov v podobe vstavaných skríň. Obrovskou výhodou je priestranná terasa s výhľadom na okolité polia. Nerušené posedenie vo vlasnom exteriéri je na nezaplatenie.
K bytu patrí aj garáž a parkovacie státie priamo pod oknami. Prenajíma sa čiastočne zariadený a voľný je od 1.8.2024. Cena za energie, ktorá sa pripočítava k cene nájmu je 150 eur.
Pre viac info ma prosím kontaktujte: Simona Janíková ,

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Trenčíne

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 trojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-40...

Pozícia realitnej ponuky

850,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 600,- €/mes. 850,- €/mes.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku99 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené zpanel
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-40582 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.