Na prenájom nebytové priestory v Lučenci

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Lučenec
Ulica.: Železničná
60 m²
prenájom - Obchodné priestory
500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

39679x zobrazená v zozname / 8606x zobrazená detailne / 297x zobrazená detailne tento mesiac

Nebytový priestor je na prenájom v centre Lučenca na Železničnej ulici. Pozostáva z dvoch väčších miestností a malého skladu. Do prednej miestnosti o výmere cca 24 m2 je vstup priamo z ulice, prechádza sa z nej do druhej, ktorá slúžila ako sklad. Priestory sú vhodné na obchodné ako aj kancelárske účely. V prípade potreby po dohode s majiteľom sa môžu prispôsobiť požiadavkám nového nájomníka. Výhodou priestorov je umiestnenie na prízemí a veľký pohyb ľudí v tejto lokalite. Cena za prenájom je 500.-€ plus energie vo výške cca 200.-€. Vykurovanie je elektrické podlahové. V prípade záujmu ma kontaktujte na uvedenom čísle.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Lučenci na ulici Železničná

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Železničná v Lučenci v cene 500,- € je o 139 € drahší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Lučenci. Rozloha je o 205 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Lučenci.

Pozícia realitnej ponuky

500,- €
Cena nehnuteľnosti 500,- € 750,- €
60 m²
Úžitková plocha 60 m² 235 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha60 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Zariadenienezariadený

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--496 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.