Na prenájom veľký, lukratívny komerčný priestor v centre mesta Lučenec

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Lučenec
Ulica.: T. G. Masaryka
235 m²
prenájom - Obchodné priestory
750,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2538x zobrazená v zozname / 308x zobrazená detailne / 308x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom väčší komerčný priestor na prvom poschodí obchodnej budovy v priamom centre mesta Lučenec. Priestor so vstupom priamo z veľmi frekventovanej ulice cez schodište má rozlohu 235 m2. Tvorí ho hlavná časť, krásna rozsiahla miestnosť s výhľadom zo šiestich okien na centrum mesta, bývalá tanečná sála, a k nej patriace zázemie s ďalšími priestormi (recepcia, kancelárie, sklady, šatne, sociálne miestnosti).
Priestory sú vhodné aj na rôzne typy obchodov či služieb, na pravidelné organizovanie spoločenských podujatí (svadby, plesy, oslavy, kary, stužkové či iné akcie) prípadne ako aj na lukratívne kancelárske priestory či sídlo firmy.

Cena za prenájom je 750.-€/mesiac + energie.


Bližšie informácie v prípade záujmu Vám poskytneme telefonicky, alebo pri obhliadke priestorov.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Lučenci na ulici T. G. Masaryka

Inzerovaný obchodný priestor na ulici T. G. Masaryka v Lučenci v cene 750,- € je o 625 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Lučenci. Rozloha je o 30 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Lučenci.

Pozícia realitnej ponuky

750,- €
Cena nehnuteľnosti 500,- € 750,- €
235 m²
Úžitková plocha 60 m² 235 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha235 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300046176 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.