NA PRENÁJOM pekný 4-izbový byt so záhradou v novostavbe v obci Láb

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Láb
Ulica.: Lipová
100 m²
1
4
nie
áno
prenájom - 4-izbový byt - Novostavba
850,- € Energie:
150 € / mes
+ 1000 € depozit + 500 € provízia RK, +150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

27348x zobrazená v zozname / 979x zobrazená detailne / 328x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom 4-izbový mezonetový byt s terasou, záhradkou a so štyrmi parkovacími miestami v novostavbe rodinného domu s dvomi bytovými jednotkami v Lábe na Lipovej ulici.

Jedná sa o novostavbu v štandarde s kuchynskou linkou. Byt sa prenajíma bez zariadenia.

Výmera bytu je 100 m2.



Dispozícia: vstupná predsieň, z ktorej sa vchádza do kúpeľne na prízemí so sprchou, toaletou a umývadlom a ďalej sa vchádza do dennej časti bytu, ktorá je tvorená voľne prepojeným priestorom obývačky, jedálne a kuchyne. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi: elektrická varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, digestor, drez s batériou, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou. Z obývačky je východ na vonkajšiu terasu a oplotenú záhradu o výmere 130 m2, ktorá prináleží k tomuto bytu. Pod schodiskom, ktoré je situované v obývačke je umiestnená komora. Na poschodí sa nachádza chodba, z ktorej sa vchádza do troch samostatných neprechodných izieb a do centrálnej kúpeľne s vaňou, umývadlom a toaletou.

K dispozícii sú štyri parkovacie miesta na pozemku priamo pred domom.

Výška mesačného nájomného v novostavbe 4-izbového mezonetového bytu v rodinnom dome s dvomi bytovými jednotkami v Lábe je 850,- eur a zálohové platby za energie sú vo výške 150,- eur na mesiac. Pri podpise zmluvy je potrebné uhradiť kauciu vo výške 1.000,- eur, ktorá sa po skončení zmluvy vracia. Jednorazová sprostredkovateľská provízia RK je 500,- eur a hradí ju nájomca. Minimálny prenájom je 12 mesiacov.

V prípade záujmu ma kontaktujte prosím telefonicky: alebo mailom:

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Eclipsereal s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 4-izbového bytu v Lábe na ulici Lipová

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Lipová v Lábe v cene 850,- € má priemernú cenu 4-izbového bytu v Lábe. Rozloha má priemernú rozlohu 4-izbového bytu v Lábe.

Podrobné informácie

Úžitková plocha100 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Energetický certifikátnie
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-DR-414 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.