Na prenájom priestranný 3-izbový byt so záhradou v Čadci

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čadca
Ulica.: A. Hlinku
90 m²
prenájom - 3-izbový byt
650,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3671x zobrazená v zozname / 298x zobrazená detailne / 264x zobrazená detailne tento mesiac

AGENT.SK ponúka exkluzívne na prenájom priestranný 3-izbový byt na ulici A. Hlinku v Čadci. Byt je situovaný na druhom podlaží rodinného domu, v ktorom sa nachádzajú tri samostatné bytové jednotky.
Odporúčame vám pozrieť si fotografie a ďalšie informácie o byte, ktoré sa nachádzajú nižšie v texte. Taktiež vám ich ochotne poskytne náš realitný agent Róbert Kubala, tel. , ktorý s vami po dohode vykoná osobnú obhliadku bytu.

Byt s podlahovou plochou 90 m2 pozostáva predsiene, kuchyne, priestrannej obývacej izby, dvoch spální, kúpeľne s vaňou a z technickej miestnosti. Z bytu vedie vstup na balkón s výmerou 3 m2 a na terasu s plochou 12 m2, na ktorej sa nachádzajú vyvýšené záhony. V areáli je k dispozícii záhrada s detským ihriskom a posedením na opekačky, grilovačky a podobné aktivity.
Byt sa prenajíma kompletne zariadený (viď fotky) vrátane spotrebičov, ktorými sú chladnička s mrazničkou, rúra na pečenie, varná platňa, umývačka riadu, práčka a TV. Do bytu je zavedený káblový internet a satelit. Tieto služby sú zahrnuté v cene nájomného.
Cena mesačného nájmu vrátane energií je 650EUR vrátane energií. Vratná zábezpeka je vo výške 1300EUR. Jednorazový poplatok pre realitnú kanceláriu je vo výške 250EUR vrátane DPH.
K bytu môžu nájomcovia využívať dve nekryté parkovacie miesta vo dvore pri dome a v prípade záujmu je k dispozícii na prenájom samostatná garáž vedľa domu.
Byt je voľný ihneď po uzatvorení nájomnej zmluvy a úhrade príslušných platieb.


Spločnosť AGENT.SK, poskytuje profesionálne služby v oblasti sprostredkovania predaja, prenájmu, kúpy, financovania a poistenia nehnuteľností. Našou veľkou výhodou je aj priama spolupráca so všetkými bankami a poisťovňami. Všetko potrebné k predaju, prenájmu, kúpe, financovaniu a poisteniu nehnuteľností, získate na jednom mieste. Zatiaľ čo vy sa budete venovať svojej práci, rodine, priateľom a záľubám, naši realitní a finanční agenti budú pracovať pre vás.
Naše kancelárie sa nachádzajú v mestách: BRATISLAVA, DUNAJSKÁ STREDA, ŽILINA, ČADCA a KOŠICE.
© Text, fotografie, 3D prehliadky a videoprehliadky, sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie AGENT.SK, ktorá ponúka na svojej webovej stránke ďalšie nehnuteľnosti na predaj a prenájom.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Čadci na ulici A. Hlinku

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici A. Hlinku v Čadci v cene 650,- € je o 92 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Čadci. Rozloha je o 18 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Čadci. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 3-izbového bytu v Čadci. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-12...

Pozícia realitnej ponuky

650,- €
Cena nehnuteľnosti 600,- € 650,- €
90 m²
Úžitková plocha 76 m² 90 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha90 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-12798791 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.