Na prenájom zariadená dvojgarsónka.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
Ulica.: Palárikova
45 m²
prenájom - Dvojgarsónka
450,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4034x zobrazená v zozname / 323x zobrazená detailne / 0x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom prerobenú dvojgarsónku v bytovom dome na Palárikovej ulici v Leviciach. Nachádza sa na 5 poschodí s výťahom a pivnicou. Garsónka je komplet zrekonštruovaná, plne vybavená spotrebičmi a nábytkom, ihneď voľná.

Je určená pre 2 dospelé osoby.



Cena nájmu: 450,- eur + 2 mesačný depozit.

Pre bližšie info ma kontaktujte emailom alebo na tel.č. .

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu dvojgarsónky v Leviciach na ulici Palárikova

Inzerovaný dvojgarsónku na ulici Palárikova v Leviciach v cene 450,- € má priemernú cenu dvojgarsónky v Leviciach. Rozloha má priemernú rozlohu dvojgarsónky v Leviciach.

Podrobné informácie

Úžitková plocha45 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300047150 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.