Nadštandardná chalupa na kopaniciach v Bielych Karpatoch na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
190 m²
2551 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
395.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2217x zobrazená v zozname / 222x zobrazená detailne / 222x zobrazená detailne tento mesiac

Veľmi pekná kopaničiarska chalupa v doline obce Moravské Lieskové v časti Šance vzdialenej 11km od okresného Nového Mesta nad Váhom na predaj.

Chalupa s parametrami rodinného domu leží na rovinatom pozemku pri asfaltovej komunikácii v blízkosti potoka pod lesom. Vnútorné priestory majú veľkorysú dispozíciu a pozostávajú z dvoch podlaží. Na prízemí je situovaná vstupná chodba, veľká spojovacia predsieň, spálňa, kúpeľňa s toaletou, technická miestnosť, kuchyňa s menším jedálenským kútom je prepojená s veľkou obývacou miestnosťou s výstupom na terasu. Poschodie pozostáva z dvoch veľkých izieb , chodby a samostatnej kúpeľne a toalety. Celá stavba je kvalitne a poctivo postavená (z veľkej časti) samotným majiteľom (vek stavby 15 rokov).

Chalupa aj s príslušenstvom (parkovanie pre dve autá, altánok s posedením, exteriérová pivnica, dielňa s vykurovaním, kôlňa na drevo) sa rozprestiera na takmer 26 árovom pozemku plného ovocných a okrasných stromov. Chalúpka je postavená na štýl kopaničiarskej chalupy, celý vonkajší priestor je vkusne upravený krásnym jazierkom pod vŕbou a hlavným stavebným materiálom exteriéru je kameň. Nehnuteľnosť sa predáva tak ako ju vidíte v inzeráte. Ak hľadáte nie bežnú nehnuteľnosť či už na bývanie, alebo chalupárčenie a nemáte záujem nič prerábať a budovať tak táto chalupa je to čo ste hľadali.

Celé okolie ponúka možnosť na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, kúpanie v susednej moravskej dedinke Kvetná (vzdialenej cca 3km), lyžovanie Ski Javorina (cca 10km). Zhruba 3 km sú vzdialené potraviny Coop Jednota.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Novom Meste nad Váhom

Inzerovaný rodinný dom v Novom Meste nad Váhom v cene 395.000,- € je o 29.187 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Novom Meste nad Váhom. Rozloha je o 44 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Novom Meste nad Váhom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Novom Meste nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-28...

Pozícia realitnej ponuky

395.000,- €
Cena nehnuteľnosti 74.000,- € 395.000,- €
2551 m²
Rozloha pozemku 117 m² 9541 m²
190 m²
Úžitková plocha 40 m² 405 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2551 m²
Úžitková plocha190 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289029458579 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.