NADŠTANDARDNÝ 4-IZB. MEZONET, BAZÉN, SAUNA, PARKOVANIE, PALACKÉHO

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Palackého
214 m²
2
1
4
áno - 2 autá
úplne prerobený
áno
áno - 2
prenájom - 4-izbový byt
2.500,- €/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

22061x zobrazená v zozname / 1604x zobrazená detailne / 366x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení majiteľa ponúkame na prenájom 4-izbový mezonetový byt v absolútnom centre Bratislavy. Byt je kompletne a nadštandardne zariadený, plne klimatizovaný, disponuje 2x terasou a navyše je zabezpečený vonkajším kamerovým systémom. Je pripravený k okamžitému užívaniu.

Samotný byt pozostáva z troch podlaží - dve obytné podlažia a wellness s posilňovňou. Celková výmera bytu je 214 m2 vrátane dvoch terás. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, otvorenej obývacej izby s jedálňou a čiastočne oddelenej kuchyne s výstupom na terasu. Na poschodí sa nachádza hlavná spálňa so šatníkom a terasou, pracovňa, izba a kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. Z obývacej izby je vstup možný do suterénu, ktorý je vybavený bazénom, infrasaunou, posilňovňou či soláriom. Taktiež je tu k dispozícii kúpeľňa s toaletou a sprchovým kútom. Byt sa prenajíma kompletne zariadený tak, ako na fotografiách. Parkovanie je zabezpečené priamo vo dvore - možnosť prenájmu garáže alebo vonkajšieho parkovacieho státia.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Palackého ulica; Bratislava - Staré Mesto
* počet izieb: 4-izbový byt
* výmera: 214 m2 /vrátane 2x terasa/
* poschodie: 1 bez výťahu
* kompletne zariadený
* plne klimatizovaný
* bazén, posilňovňa, sauna, solárium

LOKALITA A OKOLIE:


Poloha absolútneho centra zaručí všetko potrebné na dosah: množstvo reštaurácií a kaviarní, potraviny, bezprostredná blízkosť Hviezdoslavovho námestia, divadlo SND, nákupné centrum Eurovea, promenáda pri Dunaji a mnoho ďalších.

CENA: 2.500,-EUR/mesiac + energie + parkovanie


V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov.
Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné, vratná kaucia vo výške mesačného nájmu a provízia pre RK vo výške 2.500,-EUR.

ID:
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Palackého

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Palackého v Bratislave - Staré Mesto v cene 2.500,- €/mes. je o 834 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 66 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

2.500,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 1.000,- €/mes. 5.000,- €/mes.
214 m²
Celková rozloha 93 m² 328 m²
214 m²
Úžitková plocha 86 m² 240 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha214 m²
Úžitková plocha214 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb4
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno - 2
Pivnicanie
Garážáno - 2 autá
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-81807373 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.