Nové ❗️ Chalupa - Rodinný vidiecky dom na predaj, Veľký Klíž - okr. PE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Veľký Klíž
76 m²
1250 m²
2
pôvodný
verejný vodovod
áno
230V
predaj - Rodinný dom
34.990,- € Chalúpka pod horou !
Ponúknite vlastnú cenu

8380x zobrazená v zozname / 1011x zobrazená detailne / 351x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - ponúka na predaj starší Vidiecky domček - chalupu v obci Veľký Klíž - okres Partizánske. Chalupa je v osobnom vlastníctve ma prístupovú asfaltovú cestu. Bývalým majiteľom bola celoročne obývaná. Ma pôvodný stav. Susedí v jednom dvore s druhou chalupou. Spoločný prístup dvora o rozlohe 256 m2 je v 1/2 vlastníctve oboch majiteľov. Zastavaná plocha predávanej chalupy je 76 m2. Patrí k nej samostatný pozemok o rozlohe 1250 m2 , ktorý sa nachádza v zadnej časti dvora vedený ako záhrada.

Chalupa je napojená na plynovú a elektrickú prípojku, verejný vodovod. Vykurovanie plynom pomocou gamat. Dispozičné riešenie chalupy pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, komory a 2 izieb. Chalupa je suchá, podpivničená, ma povalu, nemá vybudovanú kúpeľňu a toaletu, odpad je zvedený do trativodu, používalo sa vonkajšie suché WC. Celý pozemok je oplotený a ma vstupnú bránu. Okná sú drevené, podlaha dlažba, dlážkovina, linoleum. Steny stierky, zárubne sú masív drevo, čo je možné ošetriť a ponechať ich pri možnej rekonštrukcii, čím zachováme typický chalupársky vzhľad.

Čo dodať na záver ?!



Chalupa je postavená v tichej častij obce, od okresného mesta Partizánske a Topoľčany je vzdialená približne 20 minút cesty autom. Obec ma autobusové spojenie a zároveň Vás milo prekvapí svojou zeleňou, nachádzajú sa tu potraviny, obecný úrad. Nehnuteľnosť je vhodná na trvalé bývanie prípadne víkendové chalupárčenie s rôznym využitím krásneho pozemku o rozlohe 1250 m2. Možnosť rekonštrukcie podľa svojich predstáv.

Nemám žiadne výhrady, na kúpu môžem iba doporučiť !

Ale o tom sa už presvedčte sami a to priamo na obhliadke, ktorú si môžete vopred dohodnúť na tel. čísle , alebo mailom na a ja Vás rada touto nehnuteľnosťou prevediem.

Domček je možné kúpiť aj na hypotéku, ohľadne ktorej Vám všetko potrebne zabezpečím :)

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Veľkom Klíže

Pozícia realitnej ponuky

34.990,- €
Cena nehnuteľnosti 34.990,- € 328.500,- €
1250 m²
Rozloha pozemku 89 m² 2020 m²
76 m²
Zastavaná plocha 42 m² 687 m²
1250 m²
Celková rozloha 42 m² 1716 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1250 m²
Zastavaná plocha76 m²
Celková rozloha1250 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňanie
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Oknádrevené
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-796205 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.