Nové ❗️ Rodinný dom na predaj, Malé Uherce - okr. Partizánske

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
185 m²
897 m²
2
5
áno
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
269.990,- € Výborná tichá lokalita !
Ponúknite vlastnú cenu

61975x zobrazená v zozname / 5362x zobrazená detailne / 289x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na predaj Rodinný dom v obci Malé Uherce - okres Partizánske. Obec je vzdialená necelých 10 minút cesty autom od centra mesta Partizánske. Rodinný dom je postavený v tichej lokalite s asfaltovou prístupovou cestou na rovinatom pozemku o rozlohe 897 m2. Dom bol postavený v roku 1976 a v roku 1996 prešiel rozsiahlou kompletnou rekonštrukciou, bolo zmenené dispozičné riešenie interiéru, nová strešná krytina, odpady, okná, podlahy, elektroinštalácia. Dom ma 2 podlažia, vstupnú chodbu, kuchyňu, 5 izieb, 2 kúpeľne, šatník a na prízemí veľkú komoru s oknami. V prípade potreby sa komora dá využiť ako ďalšia izba. Dom je v osobnom vlastníctve. nie je podpivničený. Pozemok je upravený, vydláždený, vysadený okrasnými drevinami. Na pozemku sa nachádza garáž s poschodím, záhradný drevený domček, záhradný krb, terasa a prístrešok nad parkovacím miestom.

Celková úžitková plocha domu je približne 185 m2. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kúpeľňa z vaňou a toaletou, veľká komora / poprípade krásna priestranná izba /, kuchyňa prepojená s obývacou izbou s východom na terasu, spálňa a šatník. Na druhé podlažie vedú schody. Tu sú k dispozícii samostatné 3 izby - jedna izba s východom na balkón, veľká kúpelňa s toaletou a sprchovým kútom s východom na francúzsky balkón. Nachádza sa tu vstup do podkrovia.

Okná sú plastové, podlaha dlažba, plávajúca. Steny stierky, stropy znížené. Dvere a zárubne masívne - drevo. Na prízemí je podlahové kúrenie, v spálni radiátory. Poschodie sa vykuruje radiátormi v kúpeľni na poschodí je podlahové kúrenie. Je napojený na všetky inžinierske siete, elektriku, obecnú kanalizáciu, plynovú a vodovodnú prípojku, na pozemku sa nachádza studňa. Dom sa vykuruje pomocou plynového kotla, zásobník na teplú vodu. na prízemí a aj na poschodí sa nachádza klimatizácia - využitie na kúrenie a chladenie. Stavba je tehlová.

Čo dodať na záver ? !



Domček ma milo prekvapil, je v ňom cítiť teplo domova, výhodou je slnečný a krásne vysadený pozemok, k dispozícii malá záhradka pre domácich kutilov, posedenie na terase, poprípade pri záhradnom krbe. Jednou z najväčších výhod je lokalita v ktorej je dom postavený - tu isto ocenia klienti, ktorí hľadajú bývanie v tichej lokalite, ale zároveň preferujú bývanie blízko mesta, kam sa dostanú bez problémov aj pešou chôdzou. Domček je vhodný aj pre väčšiu rodinu. Výhodou priestranná garáž s priestranným poschodím. Má veľmi dobré dispozičné riešenie.Je priestranný, svetlý a udržiavaný v dobrom stave.

Zaujala Vás moja ponuka ?



kontaktujte ma na tel. čísle , alebo mailom na Rada Vás touto nehnuteľnosťou prevediem a sami posúďte výhody nehnuteľnosti a bývania v lokalite v ktorej je domček postavený .






Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Partizánskom

Inzerovaný rodinný dom v Partizánskom v cene 269.990,- € je o 40.507 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Partizánskom. Rozloha je o 17 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Partizánskom.

Pozícia realitnej ponuky

269.990,- €
Cena nehnuteľnosti 34.990,- € 328.500,- €
897 m²
Rozloha pozemku 89 m² 2020 m²
897 m²
Celková rozloha 42 m² 1716 m²
185 m²
Úžitková plocha 1 m² 633 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku897 m²
Celková rozloha897 m²
Úžitková plocha185 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 2
Terasaáno
Pivnicanie
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-708534 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny