NOVOSTAVBA - 3i byt - Ľubotice, Prešov - Sekčov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Orgovánova
61 m²
posledné poschodie
3
nie
áno - 1
nie
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
169.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

14953x zobrazená v zozname / 355x zobrazená detailne / 355x zobrazená detailne tento mesiac

3 ON REAL ponúka na predaj 3 izbový byt s terasou na ulici Orgovánová v obci Ľubotice - v blízkostí hraníc katastrálnych území mesta Prešov (Sekčov) a obce Ľubotice.

Parametre bytu:


- úžitková plocha bytu 79m2, z toho terasa 18m2
- 2 vyhradené parkovacie miesta
- pivničná kobka pri vstupe do bytu

Dispozičné riešenie možno vidieť v priloženom pôdoryse. Obývačka s kuchyňou a jednou izbou sú orientované na juh, kúpeľňa s ďalšou izbou na východnú stranu. Južná orientácia bytu, infra podlahové kúrenie, tehlová konštrukcia či lokálna rekuperácia zabezpečia veľmi nízke mesačné náklady. Ohrev vody bude zabezpečovať elektrický bojler. Byt je napojený na kompletné inžinierske siete - elektrina, optika, vodovod, kanalizácia. Prístup k domu je riešený cez spevnenú cestu - ukončená zhutneným drveným asfaltom.

Byt sa odovzdáva v štádiu HOLODOM (dokončenie september 2024) alebo na KĽÚČ (dokončenie december 2024). Výstavba už začala.

Pri HOLODOME bude v rámci exteriéru dokončená fasáda, príprava na exteriérové žalúzie, príprava na kamerový systém a alarm, upravený terén a vybetónovaná plocha na parkovacie miesta. Interiér zahŕňa plastové okná s izolačným trojsklom (farebná úprava biela interiér, antracit exteriér), vstupné dvere, rozvody vody, odpadov, elektriny a vzduchotechniky, infra kúrenie, betónový poter, príprava na termostat v každej izbe, sadrové omietky s vrchným náterom v bielej farbe, sadrokartónové podhľady.

Pri štádiu NA KĽÚČ máte v rámci exteriéru oplotený celý pozemok, exteriérové žalúzie na diaľkové ovládanie, kamerový systém a alarm, videovrátnik a exteriérové osvetlenie. Interiér NA KĽÚČ zahŕňa navyše od holodomu vodeodolné laminátové podlahy, interiérové dvere s obložkovou zárubňou, povrchy v kúpeľni a WC obložené keramickým obkladom a dlažbou + sanita, zásuvky a vypínače v bielej farbe, termostaty v každej izbe.

Cena bytu s pozemkom, 2 parkovacími miestami a pivničnou kobkou:
- HOLODOM 169 000 eur
- na KĽÚČ 186 000 eur

Dom má celkovo 3 podlažia (1.PP, 1.NP, 2.NP) a nachádzajú sa v ňom 2 byty - 5izbový (1.PP, 1.NP) a 3izbový (2.NP)

Výhody:


- veľká terasa o výmere 18m2
- 2 vyhradené parkovacie miesta
- dom je umiestnený na konci slepej ulice Orgovánová
- kompletné inžinierske siete
- blízkosť mesta

Dom sa nachádza na konci slepej ulice Orgovánová v Ľuboticiach, z ktorej ste v centre mesta Prešov autom do 7-8 minút. V okruhu 3km máte k dispozícii kompletnú mestskú občiansku vybavenosť.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Prešove na ulici Orgovánova

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Orgovánova v Prešove v cene 169.000,- € je o 6.408 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Prešove. Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 trojizbových bytov v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421904.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

169.000,- €
Cena nehnuteľnosti 67.000,- € 246.000,- €
79 m²
Celková rozloha 55 m² 191 m²
61 m²
Úžitková plocha 57 m² 98 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha79 m²
Úžitková plocha61 m²
Poschodieposledné poschodie
Počet izieb3
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-814015 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.