Atraktívny zariadený 3-izbový byt Prešov - N. Šebastová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Slanská
96 m²
prízemie
3
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
159.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

23925x zobrazená v zozname / 8037x zobrazená detailne / 138x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný trojizbový byt, ku ktorému prináleží vydláždený pozemok o rozlohe 65m2. Tento pozemok je možné použiť na parkovanie pre tri osobné automobily, prípadne kombináciu terasy a parkovania. Byt sa nachádza v dvojpodlažnom bytovom dome, v miestnej časti krajského mesta Prešov – Nižná Šebastová (Slanská ulica), čo poskytuje komplexnú občiansku vybavenosť. Napriek tesnej blízkosti centra Prešova ide o mimoriadne tichú a pokojnú lokalitu v susedstve miestneho kaštieľa a parku. Bytový dom bol postavený v roku 2011 a kolaudovaný v roku 2012.
Podlahová, resp. úžitková plocha bytu je 96 m2, pričom byt samotný má 84 m2, pivnica 12 m2 a prináležiaci pozemok 65 m2. Vstup na pozemok je možný aj francúzskym oknom z obývacej izby.
Dispozičné riešenie: priestranná vstupná chodba, veľká obývacia izba s kuchynskou časťou, kúpeľňa s toaletou, spálňa, detská izba a technická miestnosť, resp. práčovňa. Pivnica je hneď vedľa bytu s osobitným vstupom.
Bytový dom je v správe správcovskej spoločnosti, ale energie, vykurovanie i túv si každá bytová jednotka zabezpečuje individuálne, čo významne znižuje mesačné náklady na bývanie (do 100€ pre štvorčlennú rodinu). Byt je k dispozícii prakticky okamžite, je kompletne zariadený a pripravený na nasťahovanie. Vo výbave je, napr. luxusná kuchynská linka zn. Nobilia so vstavanými spotrebičmi, špičkový sprchovací kút s množstvom funkcií, parnou saunou a tureckým kúpeľom, automatická práčka, televízor a ďalšie. Všetky spotrebiče a vybavenie sú v top stave, minimálne používané.
Do centra Prešova sa možno dostať za cca 5 minút, autobusová zastávka MHD sa nachádza 150 metrov od vchodu do bytového domu, v blízkosti je niekoľko obchodov a reštaurácií, lekáreň, ambulancie lekárov, kostol, denný stacionár pre seniorov, základná a dve materské školy.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Prešove na ulici Slanská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Slanská v Prešove v cene 159.000,- € je o 30.758 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Prešove. Rozloha je o 21 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 trojizbových bytov v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

159.000,- €
Cena nehnuteľnosti 67.000,- € 246.000,- €
160 m²
Celková rozloha 55 m² 191 m²
96 m²
Úžitková plocha 57 m² 98 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha160 m²
Úžitková plocha96 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--21 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.