NOVOSTAVBA 4 IZBOVÝ BUNGALOV, POZEMOK O ROZLOHE 448M2, TRENČÍN ZÁBLATI

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
448 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

10706x zobrazená v zozname / 652x zobrazená detailne / 376x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 4 izbový dokončený murovaný bungalov v Trenčíne, časť Záblatie, Ku Kyselke. Nachádza sa na celkovom pozemku o rozlohe 448m2. Úžitková plocha je 120 m2, zastavaná plocha je 150m2. Kúrenie je plynové. Je pripojený na všetky inžinierske siete: voda, kanalizácia, plyn, elektrika, optika. Dispozícia nehnuteľnosti: vstupná priestranná chodba,technická miestnosť, WC, obývacia miestnosť otvorená s kuchyňou aj špajzou, dve obytné miestnosti, spálňa s kúpeľňou a toaletou a druhá samostatná kúpeľňa so sprchovacím kútom, vaňou a toaletou. Energetický certifikát A0. Dom je kompletne dokončený, vrátane kuchynskej linky so spotrebičami, podlahy, dvere so zárubňami, kotol, kúpeľne so sanitou a obkladom a dlažbou, fasáda dokončená. Parkovacie miesta 3x. Pre viac info: alebo na tel. callcentra:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Trenčíne

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku448 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52664 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.