Na predaj 5-izb. RD pre veľkú rodinu v obci Tr. Turná, TN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčianska Turná
165 m²
520 m²
5
áno
verejný vodovod
230/400V
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
399.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

17416x zobrazená v zozname / 1052x zobrazená detailne / 346x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na predaj moderný rodinný dom, ktorý je súčasťou dvojdomu v obci Trenčianska Turná, len 5 km od historického mesta Trenčín. Tento skolaudovaný dom s dvoma parkovacími miestami je ideálnym domovom pre rodiny, ktoré ocenia kvalitu, komfort a moderný štýl bývania.

Dvojdom je postavený na rovinatom pozemku s rozlohou 550 m2, čo poskytuje dostatok priestoru pre vonkajší oddych a záhradné aktivity. Každá bytová jednotka má výmeru 165 m2 a pozostáva z 5 izieb, dokonalý priestor pre veľkú rodinu.
Prízemie domu je dobre premyslené a funkčné. Vstupná chodba vás vedie do priestrannej kuchyne, ktorá je spojená s obývacou izbou a jedálenským kútom. Z obývacej izby máte prístup na terasu, kde môžete relaxovať a užívať si súkromie svojho domova. Prízemie zahŕňa aj komoru, samostatnú toaletu, garáž s automatickou bránou a technickú miestnosť.

Na poschodí nájdete 4 priestranné spálne (jedna spálňa je prepojená so šatníkom, kde sa vytvoril funkčný priestor), veľkú kúpeľňu s vaňou a toaletou a ďalšiu kúpeľňu so sprchovým kútom a toaletou. Chodba poskytuje prístup na balkón.

Súčasťou vybavenia je podlahové kúrenie riešené plynovým kondenzačným kotlom, automatické vonkajšie žalúzie. Dom je postavený z pálenej tehly (zateplenie 20 cm a strecha 35 cm).
Ak hľadáte moderný a dobre premyslený dom pre pohodlný život, táto nehnuteľnosť je tou správnou voľbou.
Pre lepšiu predstavu sme pre Vás vytvorili návrh interiéru.

Dom sa predáva v štádiu holodom.



RADO Reality Group

Tatiana Smolková


Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Trenčianskej Turnej

Inzerovaný rodinný dom v Trenčianskej Turnej v cene 399.999,- € je o 11.028 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Trenčianskej Turnej. Rozloha je o 20 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Trenčianskej Turnej.

Pozícia realitnej ponuky

399.999,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 889.000,- €
520 m²
Rozloha pozemku 105 m² 3030 m²
165 m²
Úžitková plocha 1 m² 400 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku520 m²
Úžitková plocha165 m²
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Terasaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1276 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.