ROZOSTAVANÝ RODINNÝ DOM NA PREDAJ, CENTRUM ZÁBLATIA, 273 M2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
237 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
205.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3171x zobrazená v zozname / 224x zobrazená detailne / 100x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj rodinný dom v príjemnom tichom prostredí v Trenčíne, časť Záblatie. Dom je postavený v centre Záblatia, s dobrou dostupnosťou do mesta.
Prízemie rodinného domu pozostáva zo vstupnej chodby, technickej miestnosti s práčovňou, kuchyne s špajzou a priestranná obývacia miestnosť. Z kuchyne a obývacej izby je vstup na prekrytú terasu. V obývacej miestnosti je umiestnený komín a priestor pre krb.
Z obývacej miestnosti je prístupné schodisko do druhého nadzemného podlažia.
Druhé nadzemné podlažie pozostáva z troch obytných izieb a priestrannou kúpeľňou. Z dvoch obytných izieb je prístup na balkón.
Rodinný dom je postavený na železobetónových pásových základoch. Nosné a deliace steny sú vymurované z keramických tehál hrúbky 250 a 115 mm. Obvodové steny sú zateplené kontaktným zatepľovacím systémom hr. 150 mm. Stropná konštrukcia nad prvým nadzemným podlažím je zo železobetónového skladaného stropu. Strešná konštrukcia je plochá, ako hydroizolácia sú použité modifikované asfaltové pásy natavené celoplošne v dvoch vrstvách, nosná konštrukcia je z drevenej trámovej konštrukcie z rasteného dreva. Schodisko je monolitické železobetónové.
Rodinný dom je napojený na mestskú kanalizáciu, vodovod, plyn, elektrinu.

Zastavaná plocha: 84,68 m2


Úžitková plocha s krytou terasou: 130,28 m2
Úžitková plocha bez terasy a bez balkóna: 108,41 m2

Výmera pozemku: 273 m2


Cena rodinného domu je v aktuálnom štádiu rozostavanosti 205 000EUR (cena zahŕňa pokračovanie v stavebnom dozore a vybavenie kolaudácie).Záblatie je rozvíjajúca sa časť Trenčína, kde je kompletná občianská vybavenosť a dobrý prístup do mesta. Dom sa nachádza v tichej časti, je orientovaný na južnú stranu. Viac informácií na tel. čísle: alebo prostredníctvom e-mailu:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Trenčíne

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-53...

Pozícia realitnej ponuky

205.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 889.000,- €
237 m²
Rozloha pozemku 105 m² 3030 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku237 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-53295 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.