NOVOSTAVBA-BAVLNÁRSKA 1-izb.byt 35, 07m2+loggia 3, 95m2, Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Bavlnárska
35.07 m²
4
3
1
áno
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
102.200,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

18562x zobrazená v zozname / 844x zobrazená detailne / 373x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS!!!

RADO Reality Vám ponúka na predaj moderný 1-izbový byt v novostavbe na ulici Bavlnárska v Trenčíne. Moderný 1-izbový byt situovaný v prestížnej novostavbe, ktorý sa nachádza pár minút od centra mesta Trenčín. Ponúka možnosť navrhnutia interiéru na mieru podľa vlastných preferencií. Tento svetlý a priestranný byt je ideálnym spojením komfortu, funkčnosti a kvalitného bývania.

Vybavenie a dispozícia:


vstupná chodba; vstup do kúpeľne spojenou s toaletou; obývacia izba spojená s kuchyňou a vstupom na loggiu.

Bytový dom zahrňuje skeletový ŽB systém s posilňujúcim ŽB jadrom schodiska a monolitickými ŽB doskami bez prievlakov, spolu s nenosným obvodovým murivom so vkladaným ŽB jadrom. Obvodové murivo je konštruované s využitím HELUZ UNI 30 tehál hrúbky 300 mm a doplnené o dodatočnú izoláciu.

Pre dosiahnutie ekonomickej a udržateľnej prevádzky sa v tomto objekte používajú dva rôzne typy vykurovania: Plynový kondenzačný kotol s výkonom v rozmedzí 16 - 48 kW. Tepelné čerpadlo s výkonom v rozmedzí 5,5 - 14 kW. Na vykurovanie celého objektu sa využíva nízkoteplotné podlahové vykurovanie. Z bytového rozdeľovača sú vedené samostatné okruhy pre podlahové vykurovanie do jednotlivých miestností. V kúpeľniach je navrhnuté použitie trubkových vyhrievacích telesien KORALUX. Tieto telesá majú na jednej strane ovládací ventil typu rohový štvorcestný ventil a na druhej strane elektrickú vložku pre možnosť prípadného ohrevu kúpeľne mimo vykurovacej sezóny.

Tento 1-izbový byt v novostavbe predstavuje kombináciu moderného dizajnu a praktického usporiadania, všetko v pokojnom a príjemnom prostredí.

Video obhliadka: https://www.youtube.com/watch?v=ELNLI4YWm4E

Viac informácií ohľadom novostavby nájdete na: https://www.bavlnarska.sk/

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:

Rastislav Horňák


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Trenčíne na ulici Bavlnárska

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Bavlnárska v Trenčíne v cene 102.200,- € je o 3.514 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha je o 6 metrov menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 9 jednoizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421950.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

102.200,- €
Cena nehnuteľnosti 67.990,- € 102.200,- €
40.44 m²
Celková rozloha 33 m² 40.44 m²
35.07 m²
Úžitková plocha 35.07 m² 39 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha40.44 m²
Úžitková plocha35.07 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb1
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 2
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciaseverozápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2087 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.