REZERVOVANÉ!!! 1 izbový byt, ul. Mayerova, Trenčianska Teplá, 35m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčianska Teplá
Ulica.: Mayerova
35 m²
3
3
1
úplne prerobený
nie
áno
predaj - 1-izbový byt
75.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6301x zobrazená v zozname / 423x zobrazená detailne / 423x zobrazená detailne tento mesiac

Vyhľadávate zrekonštruovaný 1 izbový byt s inteligentným usporiadaním priestorov v atraktívnej lokalite Trenčianskej Teplej? Ste sám/sama a hľadáte svoje prvé vlastné bývanie bez potreby ďalších úprav alebo pátrania po remeselníkoch? Tento útulný byt je práve pre vás šitý na mieru. Stačí sa len nasťahovať a vychutnávať pohodlný život v ideálnom obydlí.
5 STARS Realitná agentúra, s.r.o., predstavuje exkluzívnu ponuku čiastočne zariadeného 1 izbového bytu na ulici Mayerova v Trenčianskej Teplej s rozlohou 35m2 po kompletnej rekonštrukcii.
Tento byt prešiel v roku 2019 komplexnou rekonštrukciou, počas ktorej bola vymenená elektroinštalácia, obnovené stropy, premaľované steny, vymenené podlahy a zmodernizovaná kúpeľňa s WC. Svojou polohou na treťom poschodí trojposchodového bytového domu ponúka nielen pohodlné bývanie, ale aj výhľad na okolitú krajinu.
Samotný bytový dom tiež prešiel čiastočnou rekonštrukciou - v roku 2009 bola zrekonštruovaná strecha a v roku 2019 prebehlo zateplenie budovy, inštalácia výťahu, výmena vchodových dverí a inštalácia vchodového vrátnika. To zabezpečuje nielen komfortné bývanie, ale aj bezpečnosť a pokojné prostredie pre svojich obyvateľov."

Dispozičné riešenie:


1) predsieň 3,83m2,
2) kuchyňa 5,34m2,

3) izba 20,44m2,


4) kúpeľňa s WC 3,2m2.
Trenčianska Teplá s miestnou časťou Dobrá a Prílesom sa nachádza v juhovýchodnej časti Ilavskej kotliny na výbežkoch Strážovských vrchov, v mieste, kde z pohoria rozsiahlou zníženinou vyteká potok Teplička.
Z jednej strany obce sú lesy Strážovského pohoria, druhú stranu chotára lemuje rieka Váh. Svojou polohou sa stala obec križovatkou ciest.
Obec susedí na východe s Trenčianskymi Teplicami, na severe s Novou Dubnicou, Dubnicou n/V, Nemšovou, na západe s Kľúčovým a Skalkou nad Váhom, na juhu s Opatovou n/V (dnes Trenčín).
Trenčianska Teplá ponúka svojim obyvateľom úplnú občiansku vybavenosť.


Nami uvedená cena je konečná a zahŕňa v sebe poplatok za sprostredkovanie predaja nehnuteľnosti realitnou kanceláriou, právny servis vrátane poplatkov pre overenie podpisov. Dohoda na cene je vždy možná po konzultácii s predávajúcim.

5 STARS Realitná agentúra s.r.o. je členom Združenia realitných kancelárii Slovenska. www.zrks.sk
Pre Vašu lepšiu informovanosť naša realitná kancelária Vám ďalej ponúka:

1) Poradenstvo úverového špecialistu:


2) Predaj vašej nehnuteľnosti: Vy neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom nehnuteľnosti. Všetko je zahrnuté v provízii realitnej agentúry. Vy sa o nič nestaráte a my sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti a prepisov plynu a elektriky na nového klienta.

5 STARS Realitná agentúra s.r.o. si zakladá na korektnom jednaní s klientom. Spokojnosť ako predávajúceho tak i kupujúceho je u nás na prvom mieste.

„Vaša spokojnosť nás robí úspešnými.“


Ak si chcete dohodnúť prehliadku, prípadne máte akékoľvek doplňujúce otázky, informácie Vám rád zodpoviem na tel. č. : , mailovej adrese: prípadne v našej kancelárii so sídlom v Trenčíne, Legionárska 6434/2, 3 poschodie.
S pozdravom Ing. Peter Vozár - 5 STARS Realitná agentúra, s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Trenčianskej Tepláni na ulici Mayerova

Pozícia realitnej ponuky

75.000,- €
Cena nehnuteľnosti 67.990,- € 102.200,- €
35 m²
Celková rozloha 33 m² 40.44 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha35 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-74 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.