Novostavba - rodinný dom 82m2 + pozemok 180m2, Dubodiel

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Dubodiel
Ulica.: Dubodiel
81 m²
180 m²
2
3
nie
verejný vodovod
nie
230V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
167.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

22070x zobrazená v zozname / 1178x zobrazená detailne / 329x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj novostavbu 3-izbového rodinného domu v obci Dubodiel, ktorý je postavený na pozemku s rozlohou 180m2. Zastavaná plocha domu je 61m2 a jeho úžitková plocha je 82m2. Pozemok je oplotený. Za domom je vyhotovená terasa a pred domom parkovacie státie pre 2 autá. Na pozemku sa nachádzajú aj dva záhradné domčeky na náradie a iné potrebné inštrumenty.

Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa prechádza do veľkého otvoreného priestoru. Ten tvorí obývacia izba s jedálenským priestorom, z ktorého sa prechádza do kuchyne. Z tohto veľkého priestoru je vstup aj do špajze, technickej miestnosti s elektrickým bojlerom a do samostatného WC. Z obývacej časti je východ na veľkú zastrešenú terasu a pozemok. Schodiskom sa ďalej dostaneme na poschodie, kde sú dve samostatné izby a kúpeľňa s WC a vaňou. V jednej izbe sa nachádza aj murovaný šatník.

Jedná sa o novostavbu kolaudovanú v roku 2019. Na dome teda nie sú potrebné žiadne prerábky a dorábky. Je vkusne zariadený a pripravený na nasťahovanie. Postavený je z tehál, osadené sú plastové okná a kúrenie je elektrické podlahové s termostatom v každej miestnosti. Vďaka tomu je možné v každej miestnosti nastaviť individuálnu teplotu podľa aktuálnych potrieb. Rodinný dom sa predáva takmer kompletne zariadený. Majitelia si vezmú len spotrebnú elektroniku a osobné veci. Ostatný nábytok je na dohode s majiteľmi.

V obci Dubodiel sa nachádza základná škola s materskou školou, detské ihrisko, potraviny, kostol, autobusové zastávky, pohostinstvo, a mnoho iného. V okolí sa tiež nachádza množstvo turistických chodníčkov.

Rodinný dom spĺňa energetický certifikát A.



3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=pzNu8Bi6fhE

Cena domu je 167.000,-€




Patrik Pavlík, RSc.


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Dubodieli

Inzerovaný rodinný dom v Dubodieli v cene 167.000,- € je o 78.943 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Dubodieli. Rozloha je o 219 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Dubodieli. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 rodinných domov v Dubodieli. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421902.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

167.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 889.000,- €
180 m²
Rozloha pozemku 105 m² 3030 m²
61 m²
Zastavaná plocha 61 m² 717 m²
81 m²
Celková rozloha 12 m² 2138 m²
81 m²
Úžitková plocha 1 m² 400 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku180 m²
Zastavaná plocha61 m²
Celková rozloha81 m²
Úžitková plocha81 m²
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno - 1
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizácianie
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1885 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny