NA PREDAJ RD V DOLNEJ SÚČI S VÝMEROU POZEMKU 958M2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Dolná Súča
958 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

2647x zobrazená v zozname / 219x zobrazená detailne / 219x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 7-izbový rodinný aj možný-dvojgeneračný dom po väčšej rekonštrukcii, ktorý sa nachádza v Dolnej Súči. Dom je s pozemkom o rozlohe 958m2, na zastavanej ploche domu 200m2 a pozemku s výmerou 758m2, Dom prešiel v roku 2020 rozsiahlou rekonštrukciou, podláh, izolácie, úplne novej kúpeľne a prestavby elektrického systému z hliníkových na medené káble, vrátane nového plynového kotla. Strecha bola úplne obnovovaná v roku 2023. Vykurovania je zabezpečené plynovým kotlom a dom má aj predprípravu na tuhé palivo, čo poskytuje možnosti vo výbere vykurovania, už budúceho vlastníka. Okrem toho je v dome elektrický bojler na ohrev vody. Dom je po väčšej rekonštrukcii, ale budúci majiteľ si môže prispôsobiť časti domu, ešte podľa vlastných predstáv. Na pozemku je vlastná studňa a pripojenie vody je k obecnému vodovodu. Dispozícia bývania: suterén: zo schodov vstup do 2 priechodných izieb.1 NP: vstupná chodba, po pravej strane sa nachádza obývacia izba, kuchyňa, po ľavej strane sa nachádza spálňa, detská izba, vstup na schodisko a na konci chodby sa nachádza kúpeľňa aj s toaletou.2 NP: po ľavej strane od schodov sa nachádza povaľ, po pravej strane sa nachádzajú 2 samostatné nepriechodné izby, vstup na terasu z chodby.
V Dolnej Súči je občianska vybavenosť- školy, pošta, lekáreň, banky a ambulancie, je tu zabezpečená aj autobusová a železničná doprava. Energetický certifikát nebol predložený pre viac informácii ma kontaktujte na t.č., alebo na mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Dolnej Súči

Podrobné informácie

Rozloha pozemku958 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-53142 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.