Obchodno - skladový priestor so zázemím o ploche 454 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Lokalita.: Bratislava - Devínska Nová Ves
454 m²
prenájom - Sklady a haly
7,- €/m2/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

53661x zobrazená v zozname / 10322x zobrazená detailne / 263x zobrazená detailne tento mesiac

S 4-07


Na prenájom obchodno - skladový priestor o celkovej ploche 454 m2 v novom obchodnom centre Bory. Pozostáva zo skladovej časti o ploche 414 m2- možnosť využitia aj na showroom a zázemia o ploche 41 m2 - kancelária, WC a kuchynka. Výška je 7 metrov . Prístup do priestoru je cez bránu 3,7x3,4 metra. Sklad je zateplený. V sklade je pancierová podlaha. Vykurovanie je plynovými infražiaričmi. EPS, kamerový systém. Parkovanie pri sklade. Manipulačná plocha 36 m2. Všetky energie sú merateľné.
Cena:
-sklad 7,0,-EUR/m2/mesiac
-showroom 8,8,-EUR/m2/mesiac
-kancelária 9,8,-EUR/m2/mesiac
-parkovanie 40,-EUR/miesto/mesiac
-manipulačná plocha 1,2,-EUR/m2/mesiac

Servisné poplatky 1,8,-EUR/m2/mesiac

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu skladu a haly v Bratislave - Devínska Nová Ves

Inzerovaný sklad / halu v Bratislave - Devínska Nová Ves v cene 7,- €/m2/mes. je o 2 € drahší ako je priemerná cena skladu a haly v Bratislave - Devínska Nová Ves. Rozloha je o 9071 metrov menšia ako je priemerná rozloha skladu a haly v Bratislave - Devínska Nová Ves.

Podrobné informácie

Úžitková plocha454 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-S 4-07 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny