Sklad v novostavbe o ploche 2500 m2 až 5000 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Lokalita.: Bratislava - Devínska Nová Ves
2500 m²
prenájom - Sklady a haly
1,- €/m2/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

143666x zobrazená v zozname / 18192x zobrazená detailne / 273x zobrazená detailne tento mesiac

S 4-04


Na prenájom sklad o celkovej ploche 5000 m2 s možnosťou rozdelenia na dve časti. K dispozícii sú rampové brány aj drive-in brány. Výška skladu je 8 metrov. V sklade je pancierová podlaha. Sklad je zateplený. V sklade je zázemie, ktoré pozostáva z kancelárií, dennej miestnosti s kuchynkou a soc. zázemím. Priestor je možné využívať na skladovanie a aj výrobu resp. montáž.
Cena:bližšie info po zaslaní dopytu

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu skladu a haly v Bratislave - Devínska Nová Ves

Inzerovaný sklad / halu v Bratislave - Devínska Nová Ves v cene 1,- €/m2/mes. je o 24 € lacnejší ako je priemerná cena skladu a haly v Bratislave - Devínska Nová Ves. Rozloha je o 7025 metrov menšia ako je priemerná rozloha skladu a haly v Bratislave - Devínska Nová Ves.

Podrobné informácie

Úžitková plocha2500 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-S 4-04 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny