Obchodný priestor, 98m2, Beckovská - Trenčín - širšie centrum

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Beckovská
98 m²
nie
úplne prerobený
230V
nie
predaj - Obchodné priestory
119.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

49695x zobrazená v zozname / 7399x zobrazená detailne / 277x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný nebytový priestor s rozlohou 98m2 na ulici Beckovská v Trenčíne. Nebytový priestor sa nachádza v suteréne tehlového bytového domu. Je vhodný na využívanie ako kancelársky, obchodný, alebo skladový priestor. Vhodný by bol napríklad aj ako ordinácia súkromného lekára alebo kozmetický salón. Momentálne je zariadený ako bežný 3-izbový byt.

Dispozične pozostáva z veľkej vstupnej chodby, z ktorej je vstup do samostatnej kuchyne, kúpeľne s WC, naozaj veľkej spoločenskej miestnosti a do dvoch samostatných "izieb". Niektoré priečky sú zo sadrokartónu, takže je možné veľmi rýchlo a pomerne jednoducho vykonávať dispozičné zmeny v priestore. Je sem privedený aj optický internet.

V blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Nachádza sa tu niekoľko škôlok, základných škôl, stredná škola, viaceré detské ihriská, nemocnica, potraviny Koruna, Kaufland, LIDL, a množstvo rôznych inštitúcií a obchodov. Len zopár metrov od domu na ul. Beckovská sa nachádza novozrekonštruované oplotené detské ihrisko s množstvom stromov, ktoré robia príjemnú atmosféru aj počasa horúcich letných dní. Vynikajúca je tiež napojiteľnosť na diaľnicu D1.


3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=aYCHnjdBPBJ

Cena bytu je 119.900,-€.




Patrik Pavlík, RSc.


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak, a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Trenčíne na ulici Beckovská

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Beckovská v Trenčíne v cene 119.900,- € je o 58.500 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Trenčíne. Rozloha je o 231 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 obchodného priestoru v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421902.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

119.900,- €
Cena nehnuteľnosti 99.558,- € 850.000,- €
98 m²
Celková rozloha 44 m² 2560 m²
98 m²
Úžitková plocha 44 m² 937 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha98 m²
Úžitková plocha98 m²
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
El. napätie230V
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasanie
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Energetický certifikátnie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1237 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny