Obchodný priestor na prenájom v centre Galanty, 93m2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Galanta
Ulica.: Sídlisko Jas
93 m²
prenájom - Obchodné priestory
520,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2314x zobrazená v zozname / 294x zobrazená detailne / 294x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom obchodný priestor v centre mesta Galanta v OC Jaspark o výmere 93m2, ktorý sa nachádza na 1.poschodí.
Celý priestor je presklený preto je vhodný na obchod, butik, showroom alebo aj ako kancelária, príp. služby s možnosťou dispozičnej zmeny po dohode s prenajímateľom. V priestore sa nachádza voda, toalety na chodbe.
Obchodné centrum je bezbariérové, klimatizované s 2 výťahmi a 2 vchodmi /spredu - z ulice alebo zozadu -z parkoviska/ s prístupom 24/7, strážna služba samozrejmosťou. Obchodné centrum má vlastné parkovisko s rampou.
Jaspark ponúka aj gastro zážitok v reštaurácii Spoon a zastrešuje prevádzky s dámskym, pánskym, detským textilom, drogériou a bytovými doplnkami. Nájdete tu finančné poradenstvo, hypotekárne centrum, banku, služby cestovnej kancelárie, advokáta, notára, zábavné centrum pre deti.

Cena nájmu je 520,-Eur + energie cca 240,-Eur (ceny sú bez DPH) spolu 760Eur+DPH

Depozit vo výške 2.700,-Eur.



V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel.č.:.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Galante na ulici Sídlisko Jas

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Sídlisko Jas v Galante v cene 520,- € je o 204 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Galante. Rozloha je o 166 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Galante. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 obchodných priestorov v Galante. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-13...

Pozícia realitnej ponuky

520,- €
Cena nehnuteľnosti 150,- € 23.000,- €
93 m²
Úžitková plocha 16 m² 423 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha93 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300046843 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.