OBĽÚBENÝ A KOMFORTNÝ DVOJIZBOVÝ BYT S KOLOSÁLNYM VÝHĽADOM NA PRENÁJOM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Bajkalská
48.85 m²
24
2
áno - 1 auto
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
365,- €/mes. Energie:
235 € / mes
+235,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

20804x zobrazená v zozname / 17881x zobrazená detailne / 310x zobrazená detailne tento mesiac

OBĽÚBENÝ A KOMFORTNÝ DVOJIZBOVÝ BYT S KOLOSÁLNYM VÝHĽADOM V UNIKÁTNEJ NOVOSTAVBE III VEŽE NA PRENÁJOM & PARKING

Obľúbený a komfortný dvojizbový byt, o výmere 48,85 m2, s príjemnou loggiou, o výmere 4 m2, sa nachádza na 11/24 poschodí v poprednej novostavbe III Veže, len pár metrov od jazera Kuchajda a Štrkovec vo vyhľadávanej lokalite Bratislavy – Nové Mesto, Bajkalská.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:


Vstupná hala so samostatným šatníkom oddelený posúvnymi dverami
Veľkorysá a presvetlená obývacia izba spojená s kompletne vybavenou kuchyňou, barovou časťou & vstupom na loggiu s ďalekosiahlym výhľadom
Chodba so vstavaným šatníkom, z ktorej je prístup do všetkým miestností

Spálňa so skriňou a manželskou posteľou


Samostatná toaleta
Priestranná kúpeľňa s vaňou, umývadlom a práčkou

Pocit prinášajúci radosť a nadhľad z moderného a komfortného bývania v meste Vám poskytuje dvojizbový byt orientovaný na východnú stranu vo vyhľadávanej novostavbe III Veže z roku 2006.

CENA A PRÍSLUŠENSTVO:


K dvojizbovému bytu prislúcha parkovacie státie v chránenej podzemnej garáži. Vstup do bytu je cez uzamykateľnú chodbu, ktorá je spoločná so susednými bytmi.

Dvojizbový byt sa prenajíma za cenuEUR 365,-/Mesiac +EUR 210,- Energie inkl. parkovacie státie v podzemnej garáži +EUR 25,- Internet.

VYBAVENIE BYTU:


Exkluzívny dvojizbový byt je kompletne zariadený nábytkom (gauč v tvare L, konferenčný stôl, barové stoličky, manželská posteľ, skriňa) a spotrebičmi (umývačka riadu, indukčná varná doska, chladnička s mrazničkou, práčka, televízor) & je pripravený na okamžité bývanie. Byt má laminátové parkety, dlažbu, hliníkové okná, bezpečnostné protipožiarne dvere.

DOMÁCI MILÁČIKOVIA SÚ VÍTANÍ:


Po dlhom hľadaní vhodnej nehnuteľnosti pre komfortné bývanie aj s Vaším domácim miláčikom, ste konečne natrafili na ideálnu ponuku pre Vás. V tomto jedinečnom dvojizbovom byte je vítaný aj Váš domáci parťák, ktorému mu tu bude naozaj skvele. V okolí je veľa milovníkov psíkov a množstvo zelene, kde sa Vaši miláčikovia vyšantia každý deň aj s ich novými štvornohými kamarátmi.

Za každého domáceho miláčika sa mesačný nájom navýši oEUR 25,-.

POPIS OBJEKTU A LOKALITY:


Polyfunkčný komplex III Veže disponuje 24/7 recepciou & je chránený strážnou službou a kamerovým systémom. Átrium s udržiavanou zeleňou slúži pre oddych, nachádzajú sa tu nebytové & obchodné priestory, ktoré poskytujú lahodné posedenie v kaviarničke, pohodlné nákupy potravín a výberového vína alebo lahodné jedlo v reštauráciách.

Byt disponuje možnosťou využívania súkromného fitnes štúdia (celú dobu zadarmo) alebo spoločenskej miestnosti (3x do roka zadarmo) v objekte III Veže na 5. poschodí.

Na 4. poschodí sa nachádza príjemný a pekne upravený park so zeleňou a detskými preliezkami, ktorý je k dispozícii všetkým obyvateľom polyfunkčného komplexu III Veže denne do 23. hodiny.

Charizmatický štvorizbový byt je v tesnej blízkosti Štrkoveckého jazera a jazera Kuchajda, na dosah biznis centier APOLLO, CBC, Polus, Central a len kúsok od centra s jednoduchým napojením na diaľničný obchvat. Byt je ideálne umiestnený neďaleko od centra a zároveň na dosah relaxačných a športových aktivít. V okolí: športoviská, park, nákupné centrá, jazero, dostatok zelene & jednoduché napojenie na MHD.

PLATOBNÉ PODMIENKY A DOBA NÁJMU:


Doba nájmu pri tomto dvojizbovom byte je minimálne 1 rok (podľa dohody).
Prvé platby pri podpise nájomnej zmluvy sú štandardne nasledujúce: 1. nájom za mesiac (EUR 600,-) + Depozit (EUR 600,-) + Provízia pre realitnú spoločnosť ADRID REAL (EUR 600,-).

© Copyright by ADRID REAL s.r.o. - Fotografie, texty & videozábery sú majetkom a autorským dielom spolocnosti ADRID REAL s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Bajkalská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Bajkalská v Bratislave - Nové Mesto v cene 365,- €/mes. je o 285 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. Rozloha je o 13 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 29 dvojizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--3...

Pozícia realitnej ponuky

365,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 365,- €/mes. 1.090,- €/mes.
52.85 m²
Celková rozloha 50 m² 125 m²
48.85 m²
Úžitková plocha 48.85 m² 80 m²

Kontaktujte

Martina Miklenčičová

ADRID REAL s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

ADRID REAL s. r. o.

Online Office | Drieňová 1H | Eden Park , 821 01 Bratislava | Slovakia | IČO: 44201133 Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava 1, oddiel: Sro, vložka: 52641/B

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha52.85 m²
Úžitková plocha48.85 m²
Počet poschodí24
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusprenajaté
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Pivnicanie
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Oknáhliníkové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--332 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny