Palisády:Na predaj elegantný 2i byt/eng.text.inside

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Palisády
60 m²
5
zvýšené prízemie
2
nie
úplne prerobený
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

3610x zobrazená v zozname / 6992x zobrazená detailne / 161x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj elegantný, staromestský 2-izbový byt s rozlohou 60m2 + 5m2 pivnica, ktorý ​sa nachádza v centre mesta na Palisádoch v blízkosti Slavína.

Kompletne zrekonštruovaný byt sa nachádza na zvýšenom prízemí a pozostáva z predsiene, otvorenej dispozície plne vybavenej kuchyne spojenej s priestrannou obývačkou a jedálenskou časťou, samostatnej spálne s vlastnou kúpeľňou s vaňou a wc, samostatného WC a technickej miestnosti s pračkou, ktorá sa nachádza vo vstupnej chodbe. K bytu patrí tiež parkovanie v uzatvorenom dvere s bránou na diaľkové ovládanie, ktorý je prístupný z jednej z izieb. Veľkou výhodou okrem parkovania je tichá záhradná terasa v uzatvorenom dvore.

Byt je vybavený, vstavanými šatníkovými skriňami v spálni ako i hale, drevenými parketami v izbách, vnútornými žalúziami, bezpečnostnými dverami, samostatným kotlom na kúrenie a ohrev vody, pripojenie na káblovú televíziu a internet.

Bytový dom sa nachádza vo vilovej štvrti rozprestierajúcej sa okolo Bratislavského hradu a Slavína, v pešej dostupnosti Palisád (cca. 5 min. pešo) a teda kompletnej občianskej vybavenosti, zastávka MHD je v dostupnosti 3 min pešo a rekreačný areál Horského Parku je vzdialený do 15 minút pešo,.

Cena: .....................,-Eur



Naše hodnotenie nehnuteľnosti: *****


For sale an elegant spacious 2-bedroom apartment with an area of ​​60m2 interior + 5m2 cellar wich is located on the Palisady street near the Slavin memorial and castle.

The completely reconstructed apartment is located on the 1st floor and the layout of the apartment consists of an entrance hall, open plan kitchen connected to the dining room and spacious livingroom, separated bedroom with own bathroom with bathtube and toilet, and separate toilet and loundry situated in the entrance hall. The apartment comes with a green and quiet garden terrace and parking slot in the private yard with electrical port.

The apartment is offered furnished, but equipped, wich includes a kitchen and with built-in appliances. The equipment includes built-in wardrobes in every room, security door, wooden floors, exterior window blinds and connection to cable TV and internet.

The apartment is situated in sought after location of mansion neighbourhood of Bratislava, just 5 min walk to the ciy center with planty of civic amenities, the sports and relax area of Horský park is accessible in 10 minutes by walk.

Price: ......................,-Eur



Our rating: *****

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Palisády

Rozloha je o 7 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 26 dvojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903853.., uveďte číslo ponuky ZR-69...

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Úžitková plocha60 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Predzáhradkaáno - 1
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-697914 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.