Jedinečný 2 izbový byt na predaj v Starom Meste Ľadová ulica.

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava
Ulica.: Ľadová
56.5 m²
3
1
2
čiastočne prerobený
predaj - 2-izbový byt
255.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

29158x zobrazená v zozname / 4093x zobrazená detailne / 332x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkám vám napredaj Jedinečný 2 izbový byt v starom meste na ulici Ľadová.

Bytový dom je z roku 1910 a je stavaný v nádhernom secesnom štýle. Minulý rok prešla fasáda aj interiér bytového domu kompletnou rekonštrukciou s pomocou reštaurátorov a vyzerá jedinečne. K domu prislúcha aj súkromná záhrada, kde sa robila retenčná nádoba na zbieranie dažďovej vody na automatickú závlahu nového trávnika. V lete sa dá na záhrade premietať filmy, či pogrilovať. Majitelia budú mať možnosť si aj niečo vlastné pestovať. Rozloha záhrady je 221m2. Byt má pôvodné 100ročné kazetové dvere a 3,4m vysoké stropy. Vyzerá veľmi priestranne a vzdušne. Pre hrubé 50cm múry si drží v lete chlad a pre vysoké stropy sa nevydýcha vzduch, preto nie je potrebná ani klimatizácia.

VÝHODY BYTU


VÝBORNÁ DISPOZÍCIA – centrálna priestranná štvorcová chodba zabezpečuje prístup do všetkých miestností. V byte je samostatná kúpeľňa aj samostatné wc. Je možná zmena dispozície ako na priloženom pôdoryse, z kuchyne by bola detská izba so súkromným šatníkom. Z veľkej izby by mohla byť kuchyňa s obývačkou a posledná miestnosť by slúžila ako spálňa. Miestnosti sú priestranné a majú výnimočný nádych histórie.
Kompletne prerobený bytový dom v roku 2022
Nadšandard – byt má vlastné kúrenie a ohrev TÚV novým plynovým kotlom Protherm. Bol vymenený pred 2 rokmi. Byt má orientované okná do Ľadovej ulice a jedno vnútorné do záhrady. Má nainštalovaný nový audiovideovrátnik.
K bytu prislúcha veľmi štedrá pivnica a je možné využívať ďalšie priestory na bicykle a iné. Súčasťou bytu je aj podiel na záhrade.

ROZLOHY:


Obytná plocha je 56,5m2
Pivnica má 6,84m2

Spoločná záhrada má 221m2


Výška stropu je 3,4m

LOKALITA:


V pešej dostupnosti je park Račianske mýto, reštaurácie, obchody, nákupné centrum, vlaková stanica. Z Račianskeho mýta je jednoduchá dostupnosť úplne všade vrátane letiska.

DOPLNOVÉ CHARAKTERISTIKY


• Rok výstavby: 1910
• Rok poslednej rekonštrukcie: 2022

• Energetický certifikát: nemá


• Vlastníctvo: Osobné
• Počet nadzemných podlaží: 1

• Umiestnenie: Zvýšené prízemie nad obchodmi



Byt je kúpou voľný a bez ťarchy.

Mesačné náklady sú 150,-Eur


Cena za byt je 255 000,-Eur

Možnosť kúpiť aj na hypotéku


- hypotéku vieme vybaviť u nás v kancelárii máme finančného sprostredkovateľa pre všetky banky, žiadosti pre porovnanie do všetkých bánk zadarmo

v prípade obhliadky ma kontaktujte :
kontakt

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave na ulici Ľadová

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Ľadová v Bratislave v cene 255.000,- € je o 93.442 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave. Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Bratislave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-18...

Pozícia realitnej ponuky

255.000,- €
Cena nehnuteľnosti 177.750,- € 519.000,- €
56.5 m²
Celková rozloha 44.65 m² 102 m²
56.5 m²
Úžitková plocha 43.5 m² 102 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha56.5 m²
Úžitková plocha56.5 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Pivnicaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-18886667 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.