Ponúkame do podnájmu SERVIS s AUTOUMYVÁRKOU .

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
Ulica.: hlavná
100 m²
prenájom - Obchodné priestory
600,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2417x zobrazená v zozname / 289x zobrazená detailne / 289x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame do podnájmu SERVIS s AUTOUMYVÁRKOU v meste Nesvady. Rozloha priestoru je 2x50m2 so samostatným vjazdom. Výška brán je 3.6m. Dielňa je po celkovej revízii s vybavením ako zdvihák 4,5t.,odsávanie, odtok s lapačom nečistôt... Objekt je uzatvorený s možnosťou parkovania.Cena prenájmu je 600€+ energie. Treba vidieť.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Komárne na ulici hlavná

Inzerovaný obchodný priestor na ulici hlavná v Komárne v cene 600,- € je o 662 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Komárne. Rozloha je o 139 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Komárne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 obchodného priestoru v Komárne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421908.., uveďte číslo ponuky ZR-13...

Pozícia realitnej ponuky

600,- €
Cena nehnuteľnosti 490,- € 1.500,- €
100 m²
Úžitková plocha 100 m² 204 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha100 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300045689 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.