Ponúkame na predaj 3 - izbový zrekonštruovaný byt, Košice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sídlisko Ťahanovce
Lokalita.: Košice - mestská časť Sídlisko Ťahanovce
Ulica.: Sofijská
63 m²
8
3
3
po rekonštrukcii
áno
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

6290x zobrazená v zozname / 332x zobrazená detailne / 332x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj zrekonštruovaný a kompletne zariadený 3 - izbový byt nachádzajúci sa na začiatku sídliska Ťahanovce - ulica Sofijská. Byt je v osobnom vlastníctve o výmere 66 m2 ( vrátane pivnice a loggie ) a nachádza sa na ideálnom 3/8 poschodí v bytovom dome s výťahom na medziposchodí. Orientácia je na juhovýchod a severozápad s pekným výhľadom.

Video si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do prehliadača: https://youtu.be/oV9LwmT845c

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, spálne s výstupom na zasklenú loggiu, detskej izby, obývacej izby, kuchyne, ktorá je kompletne vybavená so spotrebičmi a jedálenským sedením, kúpeľne zo sprchovacím kútom a samostatnej toalety. Nehnuteľnosť je zrekonštruovaná a predáva sa kompletne zariadená. V byte sa taktiež nachádza klimatizácia a vstup do bytu je cez bezpečnostné vchodové dvere.

Bytový dom je zrekonštruovaný, zateplený s novým výťahom a dvoma vstupmi.

Pred bytovkou je dostatok parkovacích miest. Výhodou tohto bytu je že sa nachádza na začiatku sídliska Ťahanovce, čo umožňuje aj rýchle napojenie sa na diaľnicu D1.

V blízkosti bytového domu sa nachádza MHD zastávka, potraviny Metro, Fresh plus Arcadia, Klas - OC Mila, Billa, kostol sv. Dominika Savia, reštaurácia u Katky, Domček Ťahanovce, Bulli kebab, Veterinárna klinika, Optika, Pošta, Škola, Škôlka, Gitarová škola, Detičkovo, športovisko K park, tenisové ihrisko, detské ihriská,

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s predajom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle + - Nikola Janoková

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha66 m²
Úžitková plocha63 m²
Poschodie3
Počet poschodí8
Počet izieb3
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové