PREDANÝ: 3-izbový byt Košice - Ťahanovce, Juhoslovanská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sídlisko Ťahanovce
Lokalita.: Košice - mestská časť Sídlisko Ťahanovce
Ulica.: Juhoslovanská
72.73 m²
12
8
3
pôvodný
áno
predaj - 3-izbový byt
119.990,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

15544x zobrazená v zozname / 2290x zobrazená detailne / 256x zobrazená detailne tento mesiac

P R E D A N Ý


Mária Hegedüšová z realitnej kancelárie KALANINOVÁ realitné služby, Vám exkluzívne ponúka na predaj 3-izbový byt s loggiou v Košiciach, na Juhoslovanskej ulici - sídlisko Ťahanovce. Byt sa nachádza na 8/12 poschodí a disponuje úžitkovou výmerou 72,73 m2. Orientácia bytu je S-V. Pre viac fotiek kliknite na našu stránku kalaninovareality.sk

Dispozícia:


- vstupná chodba
- 3x izba
- zasklená loggia
- kuchyňa
- kúpelňa so sprchovým kútom
- samostatná toaleta.

Tento byt je priestranný a presvetlený a tým, že je z väčšej časti v pôvodnom stave, má v sebe obrovský potenciál. Po prerábke podľa vlastných predstáv bude skvelým domovom pre rodinu. Medzi fotkami nájdete aj vizualizáciu, ktorá Vám priblíži ako by mohol tento byt vyzerať. Prináleží k nemu aj kumbál a pivnica. Rekonštrukcia, ktorá v byte už prebehla (cca v roku 2019) zahŕňa: bezpečnostné vchodové dvere, repasovane bytové jadro (vid. fotografie), renovovaná kuchyňa, nový sprchovací kút, plastové okná, klimatizácia zn. Gree. Mesačné náklady sa hýbu vo výške 197,- Eur.

Bytový dom je zateplený a kompletne zrekonštruovaný (r. 2021) - zasklenie loggií, vymenené výťahy (1 nákladný + 1 menší, ale tiež priestranný), vymenená vstupná brána, schránky, upravené schodište, vymenené stúpačky. Má udelený energetický certifikát B.

Lokalita má veľmi dobrú občiansku vybavenosť. Nájdete tu školu, škôlku, ihrisko, potraviny, fitnesscentrum, Metro, rôzne obchody, lekárne, či MHD. Rýchlo sa napojíte aj na hlavný ťah. V okolí je aj dostatok zelene, ihrísk, realxovať môžete napríklad v Ťahanovskom lesoparku.

V cene bytu je zahrnutý právny servis, overenie podpisov a náklady spojené so štandardným prevodom nehnuteľnosti na nového vlastníka. Ak Vás ponuka zaujala, ozvite sa mi. Rada Vám poskytnem bližšie informácie a umožním obhliadku nehnuteľnosti. Byt je v osobnom vlastníctve - v prípade záujmu Vám pomôžeme aj so získaním najvýhodnejšieho hypotekárneho financovania.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce na ulici Juhoslovanská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Juhoslovanská v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce v cene 119.990,- € je o 31.026 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 trojizbových bytov v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-MH...

Pozícia realitnej ponuky

119.990,- €
Cena nehnuteľnosti 79.900,- € 199.500,- €
69.31 m²
Celková rozloha 63.31 m² 94 m²
72.73 m²
Úžitková plocha 60.13 m² 94 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha69.31 m²
Úžitková plocha72.73 m²
Poschodie8
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statuspredané
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MH-20 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.