PONÚKAME NA PRENÁJOM 1-IZBOVÝ BYT PRIAMO V CENTRE LIPT. MIKULÁŠA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Mikuláš
41 m²
neuvedené
úplne prerobený
prenájom - 1-izbový byt
350,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

2441x zobrazená v zozname / 211x zobrazená detailne / 211x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality PONÚKA - Prenájom jednoizbového bytu o výmere 41,5 m2 na 5. poschodí s pivnicou v TOP lokalite mesta Lipt. Mikuláš - centrum - za VÚB bankou. ______________________________________________
► Bytový dom je s výťahom, plastovými oknami, žalúziami. Veľké parkovisko pre obyvateľov priamo za bytovým domom s vyhradeným parkovacím miestom za poplatok 30,-€/mes.
______________________________________________
► Byt je po rekonštrukcii - nová kúpeľňa s WC, nátery, dvere, svietidlá, zrekonštruovaná kuch. linka a nábytok, v celom byte je nová plávajúca podlaha, v kúpeľni s vaňou na stenách obklad a na podlahe dlažba. Súčasťou bytu je kuchynská linka a vstavaný nábytok. Orientácia bytu: J/Z. Okolie ponúka výbornú občiansku vybavenosť: Centrum - Námestie 3 min. pešo, ZŠ, MŠ, Zdravotné stredisko, obchody, reštaurácie, športoviská, zimný štadión, plaváreň, detské ihriská, MHD.
______________________________________________
► IS: Elektrina- medené rozvody, ver. vodovod, kanalizácia, vykurovanie radiátormi nezávisle - každý byt má vlastný elektrokotol do ústredného kúrenia, TÚV - el. bojler, opt. internet.
______________________________________________
► Podmienkou je prispôsobivý nájomník nefajčiar, bez domácich zvierat. Min. doba n8jmu 12 mesiacov. CENA NÁJMU: 350,-€/mes. + 150,-€ SPRÁVA BYT. DOMU + ELEKTRINA PODĽA SKUTOČNEJ SPOTREBY A AKTUÁLNEJ CENY. Mesačná výpovedná lehota, 3-mesačný depozit. Poplatok za parkovacie miesto nie je zahrnuté v cene.
______________________________________________

► OBHLIADKA S MAKLÉROM: ROBERT BELLA - ,

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku41 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Vývoj ceny