Poschodová chatka s pivnicou a krásnym výhľadom pri Hrone neďaleko ter

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Kamenica nad Hronom
40 m²
395 m²
predaj - Chata
33.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1834x zobrazená v zozname / 163x zobrazená detailne / 163x zobrazená detailne tento mesiac

Táto čiastočne zrekonštruovaná chatka sa nachádza na vrchu svahovitého pozemku s celkovou rozlohou takmer 400m2.
Nachádza sa v chatovej osade, len 2km od centra obce Kamenica nad Hronom, v tesnej blízkosti rieky Hron.

Je to dvojposchodová chatka s obytnou plochou cca 40m2. Na prízemí sa nachádza miestnosť 4 x 5 metrov, vhodná ako kuchyňu s klenbovou pivnicou. Na poschodí je ďalšia miestnosť so samostatným vchodom zhora. Táto miestnosť, ideálna ako spálňa má balkón s krásnym výhľadom na známu maďarskú pamätihodnosť - Ostrihomskú baziliku.

Do chatky sa plánuje zaviesť voda zo studne, ktorej realizácia práve prebieha, odpady sa budú riešiť výstavbou žumpy, zahrnutej v cene.
Obec sľubuje zavedenie elektriny do celej chatovej osady, preto má chatka po rekonštrukcií majú pripravenú prípojku.

Pozemok nie je ohradený od susedného pozemku, chatky, ktorej predaj taktiež prebieha, preto je možnosť pristúpiť ku kúpe oboch.
Ku tejto chatke je prístup aj zhora, po nespevnenej ceste, ako aj zdola, cez schodíky hore kopcom.

Ku Hronu sa dá dostať kolmo cez cestu, dole schodíkmi priamo až ku korytu rieky, ktorá neďaleko ústí do Dunaja. Sútok Hronu a Dunaja je obľúbeným miestom rybárov a štrkovo piesočnaté pláže Dunaja ponúkajú skvelé možnosti na trávenie voľného času pri vode.

V obci začína náučný chodník, vedúci cez prírodnú rezerváciu Kováčovské kopce, ktorý sa napája na celú sieť turistických trás. Ide o úsek, ktorý ponúka prekrásne výhľady na panorámu sútoku Dunaja a Hronu ako aj na baziliku na protiľahlej strane Dunaja.

Najväčšie termálne kúpalisko Vadaš sa nachádza len 5 km od chatky v meste Štúrovo, ktoré susedí s historickým maďarským mestom Ostrihom, skvelým miestom na výlety, ako aj hlavné mesto Maďarska, ktoré je vzdialené len 50 km.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Kamenici nad Hronom

Inzerovaný chatu v Kamenici nad Hronom v cene 33.000,- € je o 5.212 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Kamenici nad Hronom. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Kamenici nad Hronom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 chaty a chalupy v Kamenici nad Hronom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421918.., uveďte číslo ponuky ZR-5_...

Pozícia realitnej ponuky

33.000,- €
Cena nehnuteľnosti 18.000,- € 690.000,- €
395 m²
Rozloha pozemku 28 m² 4681 m²
40 m²
Úžitková plocha 16 m² 190 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku395 m²
Úžitková plocha40 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-5_288120392042 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.