Pozemok Horná Mariková s potôčikom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Horná Mariková
1752 m²
studňa
nie
230V
žumpa
predaj - Pozemky - bývanie
65.000,- €
37,10 €/m2 NOVÁ PONUKA, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

10523x zobrazená v zozname / 1036x zobrazená detailne / 294x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na predaj rovinatý pozemok v obci Horná Mariková.

Pozemok situovaný na konci intravilánu obce v lone prírody s výbornou dostupnosťou z novovybudovanej asfaltovej cesty má celkovú výmeru 1752 m2.

Elektrinu je možné napojiť zo stĺpu pri pozemku. Keďže pozemok je pozdĺžny popri hlavnej ceste, s menšou korekciou koryta potoka v zadnej časti pozemku je možné pozemok rozdeliť na dve parcely.

Na pozemku na nachádzajú drobné drevené stavby.



Lyžiarske stredisko SKI RÁZTOKA sa nachádza na severozápade Slovenska v Chránenej krajinnej oblasti Kysuce, ktorú tvoria dve samostatné navzájom oddelené časti, západná Javornícka a východná Beskydská. Vyše polovicu územia pokrývajú lesy. SKI RÁZTOKA leží v západne Javorníckej časti, pri pramennej oblasti Marikovského potoka a pod Frňovským sedlom (916 m n. m.) v hlavnom hrebeni pohoria Javorníky 20 km severozápadne od Považskej Bystrice. Je to oblasť málo dotknutého prostredia Javorníkov, poskytujúceho kvalitnú rekreáciu pre všetky generácie priaznivcov aktívneho pohybu a čistej prírody.

Lyžiarske stredisko SKI RAZTOKA ponúka skvelé lyžovanie a nádhernú prírodu. Akcie na snehu, bez snehu, v chate i vynikajúcu domácu kuchyňu. Za mrazivých dní príjemné teplo krbu a za letných horúčav úžasný chládok lesa a hubárčenie.

Stredisko ponúka možnosť aktívnej letnej a zimnej turistiky s vyznačenými turistickými trasami( Kaštieľ Orlové 20km, Považský hrad 23km, Manínska tiesňava 25km, turistické trasy smer Čertov), alebo vybudované cyklotrasy po hrebeni Javorníkov.

Bc. Martina Švecová


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Hornej Marikovej

Rozloha pozemku na bývanie 1752 m2 má priemernú rozlohu pozemku na bývanie v Hornej Marikovej.

Pozícia realitnej ponuky

65.000,- €
Cena nehnuteľnosti 32.000,- € 175.000,- €
1752 m²
Rozloha pozemku 520 m² 3763 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1752 m²
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Inžinierske sieteblízko
Orientáciajuhozápadná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2452 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.