Pozemok vhodný na výstavbu RD, Stožok - investičná príležitosť

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Stožok
Ulica.: pod Pĺžikovcami
2269 m²
studňa
nie
230/400V
nie
predaj - Pozemky - bývanie
53.000,- €
23,36 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

148126x zobrazená v zozname / 18047x zobrazená detailne / 318x zobrazená detailne tento mesiac

TVOJ DOMOV, s.r.o., exkluzívne ponúka pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu v Stožku - Pod Pĺžikovcami. Pozemok je o výmere 2269 m2 so stranami - šírka 30,6 m a dĺžka 74,6 m. V súčasnosti nie je zaradený v územnom pláne obce Stožok pre účely výstavby rodinného domu.
Inžinierske siete: elektrika - v súčasnosti má vlastník súhlas na napojenie elektriky pre dva rodinné domy (v prípade rozdelenia pozemku na dva samostatné pozemky). Stredoslovenská distribučná spoločnosť má vybudované svoje zariadenie, od ktorého sa pozemok napojí na elektriku, voda - potrebná vlastná studňa, prístup po asfaltovej a následne po mapovej komunikácii. Poloha pozemku zabezpečuje ničím nerušené panoramatické výhľady. Cena pozemku je 53 000€.
Obec Stožok je vyhľadávanou stavebnou lokalitou, nakoľko sa nachádza len 19 km od okresného mesta Zvolen a 9 km od okresného mesta Detva. Vyznačuje sa výbornou dopravnou dostupnosťou - autobus, auto, vlak, výborne napojenie na rýchlostnú komunikáciu R2. V obci sa nachádza škôlka, pobočka ľudovej školy umenia, kostol, obchod, pohostinstvo, športový areál s bowlingom, lezecká a lanová dráha. Obec žije bohatým kultúrnym životom: poriadajú sa plesy, guľášmajster, cesta rozprávkovým lesom, v obci pôsobí divadelný súbor.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Stožoku na ulici pod Pĺžikovcami

Rozloha pozemku na bývanie 2269 m2 je o 162 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Stožoku.

Pozícia realitnej ponuky

53.000,- €
Cena nehnuteľnosti 5.500,- € 93.000,- €
2269 m²
Rozloha pozemku 494 m² 5895 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2269 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizácianie
Internetlokálny poskytovateľ
Inžinierske sieteáno
Terénmierny svah

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-642339 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny