Predaj 2, 5 izbového bytu v Banskej Bystrici, v časti Fončorda

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
56 m²
predaj - 2-izbový byt
115.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4681x zobrazená v zozname / 312x zobrazená detailne / 312x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj 2,5 izbový byt v Banskej Bystrici v obľúbenej časti Fončorda. Celková úžitková plocha bytu je 56m2. Dispozícia bytu pozostáva z dvoch samostatných izieb, menšieho priestoru, ktorý je možné využiť ako skladový priestor alebo ako menšiu izbu, kuchyne so špajzou, kúpeľne so sprchovým kútom, samostatného WC a chodby, byt je prízemný a nemá balkón alebo lodžiu. K bytu tiež prináleží latková pivnica.
Podlaha je plávajúca. Okná boli menené za plastové. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so sporákom. V byte prebehla čiastočná rekonštrukcia v roku 2011. Kúrenie je centrálne.
Parkovanie je možné na verejných parkovacích plochách nachádzajúcich sa v okolí bytového domu. Bytový dom sa nachádza v tichej časti mesta s množstvom zelene, v blízkosti bytového domu je MŠ, ZŠ, obchody, lekár, v dostupnosti je MHD, komplexná občianska vybavenosť s bohatými kultúrnymi a športovými možnosťami. Kúpa bytu je vynikajúca investičná príležitosť, alebo pre vlastnú potrebu.
Celková cena bytu je 115 000€, pri platbe v hotovosti je možná zľava z ceny.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Banskej Bystrici

Inzerovaný 2 izbový byt v Banskej Bystrici v cene 115.000,- € je o 24.721 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Banskej Bystrici. Rozloha je o 3 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Banskej Bystrici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 15 dvojizbových bytov v Banskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421917.., uveďte číslo ponuky ZR-13...

Pozícia realitnej ponuky

115.000,- €
Cena nehnuteľnosti 59.900,- € 214.000,- €
56 m²
Úžitková plocha 34 m² 69 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha56 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300046949 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.