PREDAJ 3-izb. byt s terasou, 222 m2, Dunajská Lužná, fotovoltaika

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Dunajská Lužná
Ulica.: Lipnická
113.52 m²
1
1
3
áno
nie
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
329.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

6145x zobrazená v zozname / 337x zobrazená detailne / 337x zobrazená detailne tento mesiac

BHS Reality, z poverenia majiteľa, ponúka exkluzívne na predaj 3-izbový byt s terasou, ktorý sa nachádza v novostavbe – dvoch susediacich rodinných domov na Lipnickej ulici v Dunajskej Lužnej. Kvalita bývania a vysoká energetická hospodárnosť novostavby (nízkoenergetická trieda A+) zaručuje nielen zdraviu prospešné bývanie ale aj maximálnu úsporu energií.

Novostavby – dvojpodlažné rodinné domy sa nachádzajú v tichej lokalite medzi záhradami, v pôvodnej zástavbe obce, sú prístupné po súkromnej betónovej príjazdovej ceste od Lipnickej ulice.
V obidvoch domoch sa rovnako nachádzajú 3 bytové jednotky (všetky byty sú 3 – izbové), na prízemí sú dva byty, každý s vlastnou terasou a záhradkou, na poschodí je byt s terasou a s možnosťou pestovania okrasnej zelene vo vyvýšených zateplených záhonoch. Obývacia izba a kuchyňa je orientovaná na západnú stranu, izby na východ. Ku každému bytu sú pred domom vyčlenené dve parkovacie miesta v cene spolu 6.000,-EUR.
Aktuálne sú predané 3 byty, ďalší byt je rezervovaný, v ponuke na predaj je ešte prízemný byt so záhradou 103m2 a byt na poschodí s terasou.

Byt sa predáva v štandarde - obklady, podlahy, sanita, zárubne, dvere, bez kuchynskej linky, s dvomi toaletami, v kúpeľni s vaňou a sprchovacím kútom (walk-in). Vykurovanie bytu je elektrické podlahové, vo všetkých izbách je KLIMATIZÁCIA s energetickou triedou pre chladenie A++ a kúrenie A+++, REKUPERAČNÁ JEDNOTKA s digitálnym ovládaním, FOTOVOLTAIKA ovládaná cez tablet, zabezpečovacie monitorovacie zariadenie. Všetky ďalšie detailnejšie informácie k technickému vyhotoveniu bytu ( typy zariaďovacích predmetov, okien, dverí, úpravy povrchov, vykurovanie, zateplenie...) Vám radi zašleme na požiadanie.

Celková rozloha bytu je 113,52 m2, výmera terasy je 108,14 m2, spolu 221,66 m2 s nasledovnou dispozíciou (viď. pôdorys v obrazových prílohách ) :
- Obývacia izba – 34,58 m2
- Izba – 15,85 m2
- Izba – 15,51 m2
- Kuchyňa – 8,70 m2
- Kúpeľňa – 6,15 m2
- WC – 2,04 m2
- Chodba – 19,36 m2
- Technická miestnosť 1 – 1,67 m2
- Schodisko – 9,66 m2

Byt ponúka skvelé bývanie v tichej lokalite, s nízkymi mesačnými nákladmi na energie a s výbornou dostupnosťou do Bratislavy R7/D4 .

Cena nehnuteľnosti je aj s DPH a vrátane sprostredkovateľskej provízie. V cene je zahrnutý kompletný realitný servis, právny servis s vypracovaním potrebných kúpnopredajných zmlúv, základný poplatok za vklad do katastra a kompletné hypotekárne služby - v prípade nedostatku vlastných zdrojov.

Informácie : tel. č.: , Beata Chvosteková,



Patríme (BHS Reality, s.r.o.) k členom Realitnej únie SR a ZRKS. S nami získavate garanciu profesionálnych právnych služieb, komplexného poradenstva a bezproblémového priebehu realizovanej kúpy/predaja.

Všetky technické údaje podliehajú zmenám a sú založené na informáciách poskytnutých majiteľom.

©Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BHS Reality, s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Dunajskej Lužnej na ulici Lipnická

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Lipnická v Dunajskej Lužnej v cene 329.000,- € je o 18.985 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Dunajskej Lužnej. Rozloha je o 32 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Dunajskej Lužnej. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 trojizbových bytov v Dunajskej Lužnej. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905920.., uveďte číslo ponuky ZR-BH...

Pozícia realitnej ponuky

329.000,- €
Cena nehnuteľnosti 205,- € 339.000,- €
113.52 m²
Úžitková plocha 60 m² 113.52 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha113.52 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Pivnicanie
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zYtong
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-BHSB-90 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.