PREDANÉ: 3-izbový byt so záhradkou a vlastným parkovaním na pozemku!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Dunajská Lužná
Ulica.: Mandľová
86.09 m²
2
3
nie
čiastočne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
160.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

18143x zobrazená v zozname / 1516x zobrazená detailne / 250x zobrazená detailne tento mesiac

Máte dosť rušného mesta, no napriek tomu chcete mať k nemu blízko? Chcete mať svoju časť zelene, ale nechcete stráviť celý víkend starostlivosťou o ňu? Mám pre Vás riešenie!
Realitná kancelária Epic Home Vám v exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj 3 izbový byt v rodinnom dome v Dunajskej Lužnej.
Byt je súčasťou rodinného domu spolu s ďalšími dvomi bytovými jednotkami, pričom každá bytová jednotka má vyhradený vlastný vstup, vlastnú časť pozemku (čím máte zachované súkromie) a vlastné parkovacie miesto za posuvnou elektrickou bránou.

Rodinný dom bol postavený v roku 2009, kolaudovaný v r. 2011.Daná bytová jednotka predstavuje mezanín s úžitkovou plochou 86,09m2. K bytu prislúcha 1 parkovacie miesto a časť pozemku (55m2) určená dohodou majiteľov. V r. 2015-2016 prešiel byt čiastočnou rekonštrukciou, robilo sa všetko okrem sanity, dverí a podlahy na prízemí (tá je z r. 2009). Byt sa predáva nezariadený, ostáva len kuchyňa, šatník, WC a kúpeľňa.

Poprechádzajte sa po dome prostredníctvom virtuálnej obhliadky:
https://my.matterport.com/models/F1XiA9WMbUW?organization=mEFkiUHMaLv§ion=media

Dispozícia


Po vstupe do domu sa nachádzame v menšej vstupnej chodbe /zádverí, odkiaľ sa po ľavej strane dostaneme do kuchyne a po pravej strane do obývacej miestnosti. Kuchyňa je vybavená elektrickou varnou doskou (kupovaná v r. 2020),elektrickou rúrou (kupovaná v 2015r.) a vstavanou umývačkou riadu.
Medzi kuchyňou a obývacou miestnosťou sa nachádzajú schody vedúce na poschodie. Na prízemí sa nachádza tiež menšie WC (v rámci ktorého je umiestený elektrický kotol) a pod schodmi je komora. Podlaha (dlažba) na prízemí je pôvodná z r. 2009
Na poschodí sa nachádzajú 2 väčšie izby, samostatný šatník a kúpeľňa s vaňou. V rámci jednotlivých izieb je nainštalovaná aj klimatizácia (kupovaná v r. 2019). Z oboch izieb vedie výstup na menší balkón. Z jednej izby vedie výstup na povalu (1/3 strechy), kt. slúži ako odkladací priestor (pomocou dosák bola povala spravená na pochôdznu).
Na poschodí je plávajúca podlaha. Byt je vymaľovaný na bielo.

Na pozemku z bočnej strany domu sa nachádza okrasná záhradka s hortenziami a vinič. Nachádza sa tu aj točka s vlastnou vodou, ktorá slúži na polievanie záhrady. Do domu je dovedená len mestská voda. Na pozemku sa nachádza aj murovaný záhradný domček s plechovou strechou a vstupnou bránou (pred 3 r. bola robená nová strecha aj dvere a bočné okienko).

Technické informácie


Rodinný dom s 3 bytovými jednotkami má 2 podlažia. Dom disponuje 3 vstupmi, daná bytová jednotka disponuje vstupom zo zadnej časti domu. Byt je orientovaný na Juh. Dom je postavený z pálenej tehly a je zateplený. Dom má sedlovú strechu s betónovou škridlou. Časť strechy – pochôdzna (slúži ako úložný priestor na povale, prístup je zabezpečený prostredníctvom výklopných schodíkov z jednej izby). V rámci domu sú spravené elektrické zástrčky a vypínače.
Okná a dvere sú plastové biele z 3- izolačného skla. Na všetkých oknách sú žalúzie a sieťky proti hmyzu. Dom je napojený na IS: voda, elektrina, kanalizácia. Plyn je dovedený na hranicu pozemku.
Vykurovanie a TÚV je zabezpečená elektrickým kotlom (kupovaný v r. 2020). Elektrické podlahové kúrenie je v celom byte. Pred domom je vybetónované vonkajšie parkovacie státie pre 1 osobný automobil. Dom je napojený na IS: voda, elektrina, kanalizácia. Plyn je dovedený na hranicu pozemku. Do domu je dovedená optika, káblová televízia zatiaľ nie je dovedená.

Lokalita:


Bytová jednotka sa nachádza v tichej časti centra obce Dunajská Lužná. Obec Dunajská Lužná sa nachádza iba 13min. od hlavného mesta Bratislava. Do Bratislavy sa dostanete pohodlne po novovybudovanej rýchlostnej ceste D4R7. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (základná škola, materské školy, nákupné možnosti, služby, kaviarne, reštaurácie, čerpacie stanice...). Pre športovo zdarných je možné využiť aj hrádzu na bicyklovanie, korčuľovanie, beh či prechádzky.

Cena bytu je 160 000€. V cene je zahrnutý kompletný právny servis, služby realitnej kancelárie, notárske a katastrálne správne poplatky.
V prípade potreby Vám bezplatne porovnáme a vybavíme najlepšie podmienky hypotekárneho úveru, spolupracujeme so všetkými bankovými spoločnosťami.
V prípade záujmu o viac informácií alebo o obhliadku ma prosím kontaktujte telefonicky alebo mailom.

Teším sa na stretnutie s Vami



•••

Ing. Barbora Plačková




www.epichome.sk
-------------

Neváhajte nás kontaktovať, predáme a postaráme sa aj o Vašu nehnuteľnosť

✔ virtuálna prehliadka
✔ homestagging

✔ VIP servis pre každého klienta


✔ ocenenie nehnuteľnosti
✔ developerské projekty
✔ sprostredkovanie najvýhodnejšej hypotéky na trhu
✔ poistíme Vašu nehnuteľnosť pre potrebu hypotekárneho úveru

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Dunajskej Lužnej na ulici Mandľová

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Mandľová v Dunajskej Lužnej v cene 160.000,- € je o 68.971 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Dunajskej Lužnej. Rozloha je o 4 metre menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Dunajskej Lužnej. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 trojizbových bytov v Dunajskej Lužnej. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-76...

Pozícia realitnej ponuky

160.000,- €
Cena nehnuteľnosti 205,- € 339.000,- €
86.09 m²
Úžitková plocha 60 m² 113.52 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha86.09 m²
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno - 2
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Orientáciajužná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-768453 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.