Predaj 3 - izbového bytu v Banskej Bystrici v časti Fončorda

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
75 m²
predaj - 3-izbový byt
160.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4334x zobrazená v zozname / 321x zobrazená detailne / 321x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt Banská Bystrica v časti Fončorda, THK.
Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do troch nepriechodných izieb, kuchyne, samostatnej kúpeľne a WC a špajze. K bytu tiež prináleží latková pivnica o veľkosti 2m2. Celková úžitková plocha bytu je 75m2.

Byt sa predáva zariadený tak ako je na fotkách.


Byt sa nachádza na 8. poschodí z 11 s dvoma výťahmi. V byte je murované jadro, ostatné časti bytu sú pôvodné. Podlahu bytu tvorí kombinácia parkiet v izbách, dlažba v kúpeľni a WC, a PVC na chodbe. Okná na byte sú plastové. V kúpeľni sa nachádza klasická vaňa. V kuchyni bola vymenená linka.
V každej z miestnosti sa nachádza balkón. Konštrukcia objektu je panelová. Kúrenie: centrálne. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Byt je slnečný s pekným výhľadom na okolie.
Parkovanie je možné na verejnom parkovisku na parkoviskách pri bytovom dome.
V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti sa nachádzajú škola, škôlka, obchody, nemocnica, detské ihrisko. Dostupnosť do centra je 10 minút. Cena bytu je 160 000€.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Banskej Bystrici

Inzerovaný 3 izbový byt v Banskej Bystrici v cene 160.000,- € je o 13.645 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Banskej Bystrici. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Banskej Bystrici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 19 trojizbových bytov v Banskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421917.., uveďte číslo ponuky ZR-13...

Pozícia realitnej ponuky

160.000,- €
Cena nehnuteľnosti 119.000,- € 459.000,- €
75 m²
Úžitková plocha 56 m² 141.49 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha75 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300046852 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.