Exkluzívne na predaj zrekonštruovaný 3-izbový byt, Lánska PB

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
Ulica.: Lánska
66 m²
12
11
3
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
139.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

7427x zobrazená v zozname / 560x zobrazená detailne / 362x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj zrekonštruovaný 3-izbový byt ktorý sa nachádza takmer v centre mesta Považská Bystrica, ulica Lánska pri Kauflande. Byt sa nachádza v panelovom bytovom dome na 11 poschodí s dvoma priestrannými výťahmi. Juhovýchodná orientácia bytu zaručuje dostatok slnka v doobedňajších hodinách a zároveň neprehrievanie bytu v letnom období. Byt prešiel veľmi peknou a vkusnou rekonštrukciou. Pri rekonštrukcii boli vymenené plastové okná, murované bytové jadro, nové stierky, podlahy, interiérové dvere aj s obložkami, bezpečnostné vchodové dvere, kuchynská linka robená na mieru so vstavanými spotrebičmi... Byt dispozične pozostáva so vstupnej chodby so šatníkom, kúpelne, toalety, kuchyne so špajzou a lodžiou, obývačky a dvoch izieb. Ku bytu prislúcha pivnica. Umiestnenie bytu zaručuje novému majiteľovi krásne výhľady a dostatok súkromia - žiaden priamy sused. Bytový dom je zateplený, strecha a lodžie boli tiež rekonštruované.

Bytový dom sa nachádza takmer v centre mesta, čo zaručuje všetko potrebné na dosah. V tesnej blízkosti sa nachádza škola, škôlka, nemocnica, Kaufland, kúpalisko, obchody, reštaurácie a dostatok zelene na prechádzky s deťmi a domácimi miláčikmi.

V prípade záujmu dokážeme zabezpečiť financovanie a plnú podporu pri vybavení úveru v ktorejkoľvek banke.

V prípade záujmu kontaktujte: Štefan Lizoň t. č.: , mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Považskej Bystrici na ulici Lánska

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Lánska v Považskej Bystrici v cene 139.000,- € je o 13.400 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Považskej Bystrici. Rozloha je o 3 metre menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Považskej Bystrici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 3-izbového bytu v Považskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948118.., uveďte číslo ponuky ZR-50...

Pozícia realitnej ponuky

139.000,- €
Cena nehnuteľnosti 93.000,- € 269.900,- €
66 m²
Úžitková plocha 58 m² 98 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha66 m²
Poschodie11
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-5049-123 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.