PREDAJ ! 3 izbový byt blízkom okolí centra mesta Trnava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Vajanského
70 m²
1
3
pôvodný
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
172.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

11028x zobrazená v zozname / 966x zobrazená detailne / 336x zobrazená detailne tento mesiac

Mezei&Mezei vám ponúka na predaj 3 izbový byt v srdci mesta Trnava na ulici Vajanského. Byt disponuje podlahovou plochou o výmere 70 m2 + 6 m2 loggia a nachádza sa na 1. poschodí zatepleného bytového domu s úplne novým výťahom. Rezidenčné parkovanie na celý rok za 1€ priamo pred bytovým domom. Taktiež k nemu prináleží aj pivnica.

Dispozícia nehnuteľnosti : vstupná chodba, detská izba, spálňa, obývacia izba s výstupom na loggiu, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, kuchyňa so špajzou a pivnica.

Technické parametre nehnuteľnosti : Byt prešiel rekonštrukciou podláh, murovaného jadra, kúpeľne a toalety a taktiež zmenou dispozície.

Lokalita nehnuteľnosti : Nakoľko je byt v úplnom centre mesta, je ideálny ako investičný na prenájom, alebo po rekonštrukcii podľa vlastných predstáv ako atraktívne bývanie v centre. V okolí bytu je úplná občianska vybavenosť, banky, reštaurácie, kiná, Divadlo, City Aréna, potraviny, kostoly.

!!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Trnave na ulici Vajanského

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Vajanského v Trnave v cene 172.000,- € je o 93 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Trnave. Rozloha je o 4 metre menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 23 trojizbových bytov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-79...

Pozícia realitnej ponuky

172.000,- €
Cena nehnuteľnosti 99.990,- € 355.000,- €
76 m²
Celková rozloha 50.12 m² 328 m²
70 m²
Úžitková plocha 50.12 m² 125 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha76 m²
Úžitková plocha70 m²
Poschodie1
Počet izieb3
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknádrevené

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-797271 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.