PREDAJ 3i byt, Gran Alacant, 10minút od letiska v Alicante, 134.000€

Štát.: Španielsko
Mesto.: Alicante / Alacant
Lokalita.: Gran Alacant
67 m²
3
áno
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
134.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

23481x zobrazená v zozname / 1912x zobrazená detailne / 168x zobrazená detailne tento mesiac

PREDAJ 3i byt, Gran Alacant, pobrežie Costa Blanca, ŠPANIELSKO, Monte y Mar, Gran Alacant

•Výmera bytu 67 m²


•2 spálne
•Obývačka

•Bez výťahu


•Garáž v cene
•Terasa

•Parkovacie miesto v cene


•Postavený v roku 2004

•Bez výťahu


•Zariadený


•Poplatky spoločenstva 21€/mesň

Vitajte v Gran Alacant na okraji Alicante na pobreží Costa Blanca, čo je pokojná a prírodná oblasť len pár minút od letiska. Tento apartmán s tromi spálňami a kuchyňou sa nachádza na jednom poschodí a má krásnu a slnečnú terasu orientovanú na juhozápad, ktorú si môžete užívať po celý rok. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2021 a je pripravený na okamžité nasťahovanie a užívanie. Rezidencia sa nachádza v uzavretej lokalite s bazénom a parkoviskom pre rezidentov. Pohodlný dom, v ktorom môžete bývať natrvalo, alebo ak chcete len na pár mesiacov v roku. Môžete tu pokojne a príjemne bývať v blízkosti k obchodu s potravinami, promenády a reštaurácií. Za 10 minút sa dostanete na pláž Carabassi a do nákupného centra Gran Alacant.

RESIDENCIA


Rezidencia má vstup cez veľkú a slnečnú terasu, ktorá je orientovaná na juhozápad. Tu si môžete užívať nerušené slnko po celý rok a je tu dostatok priestoru na vybavenie jedálenskými stolmi, ležadlami a salónikom, ak si budete priať. Pod strechou sa nachádza aj zasklená terasa, ktorá poskytuje vítaný tieň v horúcich dňoch, keď je možné zasklenie otvoriť. Tu ste úplne v súkromí. Tu si môžete užiť aj počas chladnejších mesiacov, keď tu celé popoludnie svieti slnko a vyhrieva terasu.

Obývacia izba


Obývacia izba

je priestranná a má veľa svetla vďaka oknám, ktoré sa otvárajú na terasu. Je tu priestor na sedaciu súpravu, TV stolík a jedálenský kút.

Kuchyňa


Kuchyňa

je otvorená do obývacej izby a bola kompletne zrekonštruovaná v roku 2021. Sú tu všetky spotrebiče, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlnka, rúra, ventilátor a indukčná varná doska. Dobré pracovné a úložné priestory vo vysokých aj nízkych skrinkách.

Spálňa 1


Hlavná spálňa s dostatkom priestoru pre manželskú posteľ.

Spálňa 2


O niečo menšia spálňa, ale s priestorom pre manželskú posteľ alebo dve samostatné lôžka. Vstavané skrine a úložný priestor v skriniach na stenách.


* K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške 15 %.

** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my Vám nájdeme "PONUKU NA MIERU".

*** Servis od A po Z! Prevedieme Vás celým procesom, od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

134.000,- €
Cena nehnuteľnosti 82.260,- € 860.000,- €
67 m²
Celková rozloha 55 m² 214.9 m²
67 m²
Úžitková plocha 45 m² 178.5 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha67 m²
Úžitková plocha67 m²
Počet izieb3
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JH-356 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.