PREDAJ – 5-izbový RD, Teslova ul., Bratislava, pozemok 451 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Teslova
288 m²
451 m²
3
5
áno - 3 autá
úplne prerobený
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
Cena v RK info v RK, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

33552x zobrazená v zozname / 1226x zobrazená detailne / 345x zobrazená detailne tento mesiac

BHS Reality, z poverenia majiteľa, ponúka exkluzívne na predaj, kvalitný 5 - izbový, trojpodlažný rodinný dom s nadčasovým dizajnom vo vyhľadávanej lokalite na Teslovej ulici v bratislavskom Ružinove. Ponuka zaujme náročného klienta, ktorý hľadá kvalitné bývanie v rodinnom dome s kompletnou, nadštandardnou rekonštrukciou.

Dom má tri podlažia - dve nadzemné podlažia a jedno podzemné podlažie, dve terasy, plochú strechu s predprípravou na možnosť zriadenia zelenej strechy.
Rodinný dom je orientovaný na dve svetové strany JV (obývačka, detská izba, hosťovská izba) a SZ (spálňa, pracovňa). Na jar 2021 bola ukončená kompletná, veľmi precízne zrealizovaná rekonštrukcia s energetickou náročnosťou – Certifikát AA.
Rodinný dom je napojený na všetky IS, na elektrinu, kanalizáciu, plyn a vodovod ( prívod vody ide cez filtráciu a zmäkčovač vody).

Úžitková plocha domu je 288 m2, celková výmera rovinatého pozemku je 451 m2.

Dispozícia domu :



Prízemie (94,80 m2):
- chodba so vstavanou skriňou
- obývačka s krbom a s jedálenskou časťou
- izba/pracovňa
- kuchyňa s výstupom na terasu
- kúpeľňa so sprchovým kútom walk-in
- samostatné WC

Poschodie (79 m2):


- 3 samostatné izby (dve izby so šatníkom, z jednej je výstup na terasu)
- kúpeľňa (s vaňou, sprchovacím kútom walk-in, dvoj umývadlom, toaletou)

Suterén (114,40 m2) :


- 3 x sklad
- WC
- Garáž - parkovanie pre 3 motorové vozidlá, predpríprava na umiestnenie elektro nabíjačky
V jednej z miestností v suteréne je kompletné vybavenie kuchyni zn. IKEA (plynová varná doska, elektrická rúra, drez, mikrovlnná rúra), spolu s vybavením práčovne, v ďalšej miestnosti je predpríprava na saunu.

Vybavenie domu a záhrady :



Rodinný dom je vybavený a zariadený kvalitnými materiálmi a spotrebičmi. Kuchynská linka je vyrobená na mieru, pozostáva z elektrospotrebičov zn. AEG – chladnička 310l, chladnička 133l, mraznička 95l, indukčná varná doska, mikrovlnná rúra, rúra, digestor, umývačka riadu elektrická rúra, kávovar, 2x ohrevné zásuvky, drez zn. Blanco, TV Samsung.
V dome sú drevené podlahy, v chodbe, v kúpeľniach a v suteréne je dlažba, sanita v kúpeľni je zn. Laufen, batérie zn. Nobili a Grohe. Kúrenie je zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom zn. Junkers, na prízemí a poschodí je podlahové vykurovanie, v suteréne sú radiátory. Všetky okná v dome sú hliníkové s vonkajšími žalúziami, interiérové dvere sú bezfalcové s magnetickým zámkom, bezpečnostné vstupné dvere sú na elektrický zámok. Dom má zabezpečovacie zariadenie, Smart home systém, TV zásuvky a internet je v každej miestnosti.

Záhrada je starostlivo udržiavaná, vkusne olemovaná zelenou výsadbou a doplnená vyvýšenými záhonmi na bylinky. V záhrade je automatická a kvapôčková závlaha a aj studňa.

Ponúka sa Vám ideálne a kvalitné rodinné bývanie v blízkosti centra mesta. Súkromie, oddych a pocit ozajstného domova vytvára komfortné dispozičné riešenie rodinného domu, samotná kvalita a jeho perfektný technický stav s príjemnou záhradou. Predajom tejto nehnuteľnosti je vytvorený priestor na dobrú investíciu pre budúceho majiteľa.

Informácie : tel. č.: , Beata Chvosteková, BHS Reality.



Patríme (BHS Reality, s.r.o.) k členom Realitnej únie SR a ZRKS. S nami získavate garanciu profesionálnych právnych služieb, komplexného poradenstva a bezproblémového priebehu realizovanej kúpy/predaja.

Všetky technické údaje podliehajú zmenám a sú založené na informáciách poskytnutých majiteľom.

©Text a fotografie s pôdorysom sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BHS Reality, s.r.o..

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Ružinov na ulici Teslova

Rozloha je o 48 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905920.., uveďte číslo ponuky ZR-BH...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku451 m²
Úžitková plocha288 m²
Počet poschodí3
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno - 2
Pivnicaáno
Garážáno - 3 autá
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Klimatizácianie
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup nie
Oknáhliníkové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-BHSB-81 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.