Predaj, jednoizbový byt Trnava, ARBORIA - NOVOSTAVBA...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
35 m²
neuvedené
1
nie
áno
áno
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
137.500,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

63179x zobrazená v zozname / 2146x zobrazená detailne / 331x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj jeden a pol izbový byt v Trnave vo vyhľadávanej lokalite ARBORIA. Byt má rozlohu 34,18m2 plus veľká loggia 6m2. Leží na ideálnom 3/6 poschodí. Nachádza sa na Novomestskej ulici orientovaný do tichého zeleného vnútro bloku na západ. Všade je tu bezbariérový prístup. Samozrejmosťou je elektronický vrátnik a kamerový systém.
DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, priestranný šatník, kúpelňa s toaletou a sprchovým kútom, kuchyňa spojená s obývačkou s ktorej je výstup na loggiu, spálňa so vstavanou skriňou. Výhodou bytu je, že sa nachádza v novostavbe a nie sú potrebné žiadne ďalšie investície. V byte podľa dohody zostane kuchynská linka, svietidlá, záclony, chladnička a klimatizácia. Sú tu nízke náklady na bývanie cca 60€ mesačne. Internet je privedený od spoločnosti Orange a televízia od spoločnosti Swan. V okolí je kompletná občianska vybavenosť., dobrá dostupnosť na obchvat a diaľnicu. Byt je kúpou voľný. Nový majiteľ získa kúpou pokojné a tiché bývanie. Treba vidieť....

ID ponuky: TT-63181



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Trnave

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 12 jednoizbových bytov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-63...

Pozícia realitnej ponuky

137.500,- €
Cena nehnuteľnosti 60.900,- € 137.500,- €
35 m²
Celková rozloha 24 m² 50 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha35 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Statuszľava
Balkónnie
Lódžiaáno
Garážnie
Výťaháno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-63181 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.