Predaj krásneho pozemku v jedinečnej prírode v obci Korňa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Korňa
Ulica.: Sučikovci
3163 m²
predaj - Rekreačné pozemky
79.075,- €
25,- €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2430x zobrazená v zozname / 273x zobrazená detailne / 46x zobrazená detailne tento mesiac

1. Reality Rent Vám ponúka na predaj nádherný rekreačný pozemok vhodný na výstavu chaty evidovaný ako Trvalý trávny porast s kladným vyjadrením životného prostredia pre možnú výstavbu s výmerou 3163 m2. Pozemok sa nachádza v časti Sučikovci, vedie k nemu svahovitá, štrkom vysypaná cesta, kúsok cez pozemok viacerých vlastníkov na ktorom má majiteľka podiel vo veľkosti 1000 m2. Nad pozemkom sa nachádza rekreačná chata.
Nádherná tichá lokalita pri lese, mierny sklon terénu ponúka pokoj pre oddych. Možnosť napojenia na elektrinu v blízkom dosahu.
Neďaleko centra obce s výbornou občianskou vybavenosťou, tiež známe pútnické miesto Živčáková, blízkosť hraníc s ČR, množstvo turistických i športových aktivít.

Cena 25€/m2+ podiel na parcele 1000 m2 vo výške 1€/m2


Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte: PaedDr. Mária Habčáková 1. Reality Rent, tel: , mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rekreačného pozemku v Korni na ulici Sučikovci

Rozloha rekreačného pozemku 3163 m2 je o 712 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rekreačného pozemku v Korni. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rekreačných pozemkov v Korni. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421903.., uveďte číslo ponuky ZR-HM...

Pozícia realitnej ponuky

79.075,- €
Cena nehnuteľnosti 9,- € 55,- €
3163 m²
Rozloha pozemku 834 m² 9938 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3163 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénmierny svah

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-HM-501 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.